Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 22nd, 2022 | by fileto

0

Θα είμαι υποψήφιος το 2023 λέει ο Χρ. Τοψίδης!

ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ

Την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκανε γνωστή ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» σε ανακοίνωσή του που αναφέρεται σε ένα νομικό ζήτημα που έχει προκύψει μεταξύ του ίδιου και της μέχρι πρότινος μισθώτριας καταστήματος του Επιμελητηρίου Έβρου, καταγγέλλοντας ότι διαδικτυακό μέσο του Έβρου κάνει «προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης μου μέσω ψευδών ειδήσεων και συκοφαντικών ισχυρισμών που επιχειρούν να κηλιδώσουν την πολιτική μου διαδρομή».

Στην ίδια ανακοίνωση κάνει γνωστή και την κάθοδό του στις εκλογές του 2023. Αναλυτικά για τις εκλογές λέει: «Επιθυμώ να καταστήσω σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι η πορεία της παράταξής μας και εμού προσωπικά προς τις Εκλογές του 2023 παραμένει σταθερή και αταλάντευτη.

Γνωρίζουμε πλέον όλοι πολύ καλά την εκπεφρασμένη πρόθεση συγκεκριμένων προσώπων και κέντρων να ναρκοθετήσουν τον δρόμο μας, ωστόσο έχει γίνει πλέον συνείδηση ότι και αυτή όπως και οι προηγούμενες απόπειρες ανακοπής της πορείας μας θα πέσει στο κενό και δεν θα κάμψει το υψηλό φρόνημά μας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑