Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 27th, 2022 | by fileto

0

Μπήκε ανάποδα στην Εγνατία και προκάλεσε ατύχημα

Πέντε τραυματίες σε τροχαίο που σημειώθηκε στις Σέρρες. Αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στην Εγνατία Οδό και σκόρπισε τον τρόμο στους διερχόμενους οδηγούς. Ένας δεν κατάφερε να αποφύγει το επίμαχο αυτοκίνητο…

Η Εγνατία Οδός έγινε και πάλι είδηση για ένα τροχαίο που σημειώθηκε στις Σέρρες. Αιτία η απόφαση οδηγού να μπει ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο και να συνεχίσει την πορεία του. Αποτέλεσμα ήταν λίγο αργότερα, το ΙΧ που οδηγούσε να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αποτρέψει την σύγκρουση. Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα ήταν μεθυσμένος και συνελήφθη.

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, στις Σέρρες. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 στον δρόμο Σερρών – Σιδηροκάστρου στο ύψος του Μελενικιτσίου. Συγκεκριμένα, ένας 56χρονος μπήκε ανάποδα με το αυτοκίνητό του στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, με συνέπεια να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο το οποίο πήγαινε κανονικά στο ρεύμα του.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία. Ο 56χρονος οδηγός που μπήκε ανάποδα συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τους πέντε ελαφρά τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑