Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 2nd, 2022 | by fileto

0

Μεγάλος σάλος για την νηπιαγωγό των Κρηνίδων

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητατων Κρηνίδων στην Καβάλα, καθώς φαίνεται να έγινε πραγματικότητα ένας από τους μεγαλύτερους «εφιάλτες» των γονέων, με μία νηπιαγωγό να  κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη νηπιαγωγός κατηγορείται  για ασέλγεια σε τρία παιδιά ηλικίας τριών έως τεσσάρων ετών, ενώ μία νέα καταγγελία μητέρας έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των αδικημάτων που αποδίδονται στην εν λόγω παιδαγωγό.

Όπως εξήγησε η μητέρα του παιδιού στο MEGA: «Μετά τη δεύτερη καταγγελία που άκουσα συμβουλεύτηκα απευθείας ειδικό, για να δω πως θα κινηθώ, να μάθω εάν είχε συμβεί και στο δικό μου παιδί κάτι αντίστοιχο. Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι “η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά” και ότι “δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό”. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και να μου πει τι ακριβώς είναι αυτό».

Η ίδια γυναίκα πρόσθεσε ότι η μικρή της κόρη δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, όταν δειλά-δειλά άρχισε να της αποκαλύπτει τους λόγους που το απέφευγε. Συγκεκριμένα, μίλησε στην μητέρα της για αγγίγματα στη κοιλιά και, στη συνέχεια, στην ευαίσθητη περιοχή.

Μόλις η μητέρα συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, αντέδρασε άμεσα, με τη νηπιαγωγό τώρα να έρχεται αντιμέτωπη με συνολικά τέσσερις μηνύσεις.

Φωτογράφισε τις πράξεις

Μεταξύ άλλων, μία από τις πιο σοκαριστικές μαρτυρίες είναι ότι η δασκάλα φωτογράφιζε τα παιδιά, την ώρα που ασελγούσε πάνω τους.

«Έχω σοκαριστεί, δεν πίστευα ότι θα συμβεί στο παιδί μου. Θέλω να τιμωρηθεί, είναι και άλλα παιδιά… Δεν έχει προτίμηση στο φύλο», συμπλήρωσε η μητέρα στην καταγγελία της.

Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα, ενώ σε βάρος της 37χρονης κατηγορούμενης δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μέχρι στιγμής.

Σημειώνεται ότι η 37χρονη έχει απομακρυνθεί από τον παιδικό σταθμό και τους τελευταίους μήνες εργάζεται σε δομή του Δήμου για ηλικιωμένους.

Τέσσερα διαφορετικά παιδιά περιγράφουν σεξουαλική κακοποίηση

Στο MEGA μίλησε και ο ποινικολόγος Χρυσόστομος Βελάκης, ο οποίος τόνισε ότι τέσσερα διαφορετικά παιδιά αναφέρουν συγκεκριμένες πράξεις που δεν αμφισβητούνται. «Δεν είναι πράξεις που θα είχαν πολλαπλές ερμηνείες. Δείχνουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν δει κανείς τις πράξεις και τα σημεία που δείχνει το παιδί, μπορεί να καταλάβει κανείς ότι όσα λένε τα παιδιά δεν δέχονται αμφισβήτηση».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – ΦΩΤΟ: Kavalapoint.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑