Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 15th, 2023 | by fileto

0

Η ΝΔ Ροδόπης στηρίζει Μέτιο και Γραβάνη

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης, τον προγραμματισμό της τοπικής οργάνωσης αναφορικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος Γιάννης Τζαμπάζης η ΔΕΕΠ Ροδόπης στηρίζει έμπρακτα τις υποψηφιότητες των κομματικών επιλογών της κεντρικής διοίκησης τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Μέλη μας έχουν θέσει υποψηφιότητα και θα δώσουν τον προσωπικό και ομαδικό τους αγώνα» σημείωσε.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής και πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης.

Αναφορικά με τις προσεχείς κάλπες, ο Γιάννης Τζαμπάζης παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα που θα δώσουν. «Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι και θα δώσουμε ενωμένοι όλοι μαζί τον αγώνα μας, ώστε να συνεχιστεί και την επόμενη πενταετία η επιτυχημένη πορεία του Περιφερειάρχη κου Χρήστου Μέτιου.

Όσον αφορά στο Δήμο Κομοτηνής, είμαστε σίγουροι για την αλλαγή σελίδας με τη νίκη του Αντώνη Γραβάνη και της εξαιρετικής ομάδας του, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους χριστιανούς και μουσουλμάνους συμπολίτες μας να έχουν μια σύγχρονη πόλη» σημείωσε αναλυτικά.

πηγη: ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑