Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 20th, 2023 | by fileto

0

Η Λαμπρινή Δουτσίνη με την Αναστασία Ιωσηφίδου

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Καβάλας, με την παράταξη «Ώρα Δημιουργίας» της Αναστασία Ιωσηφίδου είναι η Λαμπρινή Δουτσίνη.
Η κ. Δουτσίνη, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναφέρει:
ΕΡ: Είναι η πρώτη φορά που ασχολείστε με τον Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τι είναι αυτό που σας έδωσε την αφορμή;
ΔΛ: Η αγάπη για τους συμπολίτες μου και τον τόπο μου. Θεωρώ μεγάλη τιμή και τύχη να μπορώ να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον τόπο που μεγάλωσα, στον τόπο που ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ουσία, δεν είναι πεδίο για προσωπικές και πολιτικές κόντρες. Είναι αυτή που μπορεί να κάνει σε έναν τόπο την διαφορά, να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών. Η Καβάλα μπορεί και πρέπει να γίνει ελκυστική, πρώτα από όλα για τους δημότες της.
ΕΡ: Γιατί συμπορεύεστε με την υποψήφια Δήμαρχο κ. Αναστασία Ιωσηφίδου;
ΛΔ: Η κ. Ιωσηφίδου αποτελεί για μένα έμπνευση. Ξεχωρίζω το ήθος της, τον δυναμισμό της, την αγάπη για τον άνθρωπο και το ειλικρινές ενδιαφέρον για την πόλη μας. Επιπλέον, διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις οργανωτικές ικανότητες που απαιτούνται, ώστε να αναδείξει τη δυναμική της πόλης! Θωρώ την κ. Ιωσηφίδου την μοναδική επιλογή σταθερότητας, ανανέωσης και εξέλιξης!
ΕΡ: Τι έχετε να πείτε στους Καβαλιώτες;
ΛΔ: H Καβάλα είναι η πόλη μου και την αγαπώ. Προσωπική μου επιδίωξη είναι να ενισχυθεί το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Καβάλας, να αναπτύξουμε μια ευθεία και ανοιχτή επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, που θα βασίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη. Ως Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής και Κοινωνική Λειτουργός, είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα ένταξης και ισότητας, βρίσκομαι πλάι στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, πλάι στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ευαλωτότητα. Ο Δήμος μπορεί και οφείλει να αποτελεί μια ανοιχτή αγκαλιά! Προσωπικά, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω κάθε συνάνθρωπό μας και να συμβάλλω στην ανάδειξη του τόπου μας, με αγάπη, σεβασμό, ευαισθησία και ανθρωπιά!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑