Stuttgart

Published on November 30th, 2023 | by fileto

0

Έτοιμος να ξαναβάλει γκολ ο Dr. Frank Nopper

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Ο Δρ Frank Nopper είναι ο Δήμαρχος της πόλης της Στουτγάρδης. Μετά τις καθοριστικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2020, ανέλαβε καθήκοντα στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Δήμαρχος Δρ Frank Nopper είναι επικεφαλής συνδυασμού με πρόσημο την οικονομία και οικολογία.

Στόχος του η Στουτγάρδη να καταστεί κλιματικά ουδέτερη έως το 2035. Αυτό απαιτεί μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους της διοίκησης, των επιχειρήσεων και των πολιτών. Τα επόμενα χρόνια, οι δημοτικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας αναμένεται να έχουν τη μεγαλύτερη μεμονωμένη συμβολή στην πορεία προς την κλιματική ουδετερότητα.

Ο Δρ Frank Nopper θέλει να συνδεθεί, να δικτυωθεί και να συμβιβάσει τις διάφορες μορφές κινητικότητας. Αντιπροσωπεύει μια ολιστική αντίληψη μεταφορών που περιλαμβάνει όλα τα μέσα μεταφοράς – δημόσιες συγκοινωνίες, ποδήλατα, πεζούς και το αυτοκίνητο, ειδικά το φιλικό προς το περιβάλλον και μετασχηματισμένο αυτοκίνητο του μέλλοντος.

Σύμφωνα με την ακλόνητη πεποίθηση του δημάρχου, η ασφάλεια και η καθαριότητα αποτελούν θεμελιώδεις προϋποθέσεις για μια καλή συνύπαρξη στην πόλη μας. Θεωρεί ότι τα ρυθμιστικά και προληπτικά μέτρα είναι εξίσου σημαντικά στην εταιρική σχέση ασφάλειας με το κράτος.

Η πόλη πρέπει να παραμείνει πρωτοπόρος στις τεχνικές καινοτομίες. Ο δήμαρχος θέλει η Στουτγάρδη να είναι πιο αποφασισμένη όσον αφορά την ψηφιοποίηση.

Η Στουτγάρδη πρόκειται να γίνει η έξυπνη πόλη της Γερμανίας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την ψηφιοποίηση της διοίκησης της πόλης, για την οποία ιδρύθηκε ξεχωριστό γραφείο ψηφιοποίησης το 2022.

Από την άποψη του Δρ Frank Nopper, η Στουτγάρδη χρειάζεται επειγόντως περισσότερα διαμερίσματα – ειδικά προσιτά διαμερίσματα. Η κατασκευή κατοικιών πρόκειται να προωθηθεί με τη βοήθεια μιας ευρείας συμμαχίας για τη στέγαση, στην οποία συμμετέχουν η Εταιρεία Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης της Στουτγάρδης (SWSG), οικοδομικοί συνεταιρισμοί και ιδιώτες κατασκευαστές ακινήτων. Εκτός από τη σημαντική πύκνωση, θα ήθελε να αναπτύξει γρήγορα και να αξιοποιήσει νέες κατοικημένες συνοικίες: τη συνοικία Rosenstein στη νέα καρδιά της πόλης, την πόλη Neckar, το πάρκο Neckar, την περιοχή Stöckach και την πανεπιστημιούπολη Eiermann. Για αυτόν, η οικοδόμηση σε «αναξιοποίητες περιοχές» είναι μια επιλογή μόνο σε απολύτως εξαιρετικές περιπτώσεις – και τότε μόνο με τη συνοδεία εντατικής συμμετοχής των πολιτών.

Ο δήμαρχος Nopper θέλει τα παιδιά και οι νέες οικογένειες να αισθάνονται άνετα στη Στουτγάρδη και να μην μεταναστεύουν στη γύρω περιοχή. Η Στουτγάρδη λέγεται ότι είναι μία από τις πιο φιλικές προς τα παιδιά και την οικογένεια πόλεις στη Γερμανία. Το σημείο επαφής για τις ανησυχίες των παιδιών και των οικογενειών είναι το δημοτικό γραφείο παιδιών.

Ο Δρ Frank Nopper αντιπροσωπεύει την ισχυρή εθελοντική εργασία: Οι εθελοντές αξίζουν αναγνώριση και χρειάζονται μια άμεση γραμμή με τη διοίκηση της πόλης. Οι ζωτικές και ανεξάρτητες συνοικίες της πόλης είναι σημαντικές για τον Λόρδο Δήμαρχο. Κατά τη γνώμη του, τα περιφερειακά γνωμοδοτικά συμβούλια πρέπει να έχουν τον τελευταίο λόγο σε θέματα που σχετίζονται αποκλειστικά με την περιοχή της πόλης.

Ο δήμαρχος Δρ Frank Nopper υποθέτει ότι η Στουτγάρδη 21 θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2025 χωρίς περαιτέρω αυξήσεις κόστους. Θα ήθελε να κοιτάξει μπροστά στην τεράστια αστική ανάπτυξη και τις ευκαιρίες κυκλοφορίας του έργου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – YIANNIS DIMITRIADIS


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑