Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 28th, 2023 | by fileto

0

Τι φοβάται ο Χρήστος Μέτιος;

Διαβάζοντας τα όσα συνέβησαν στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ροδόπης, πρώην ΝΟΔΕ, στην Κομοτηνή ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος αναφέρθηκε στην παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ροδόπης Γιάννης Τζαμπάζης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας – εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ Κομοτηνής, έστειλε ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης του κόμματος και νίκης στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Παράλληλα, καταφέρθηκε κατά της παράταξης Τοψίδη στην Περιφέρεια ΑΜΘ κι όσων «γαλάζιων» κατεβαίνουν υποψήφιοι με το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο, ενώ μετέφερε την απόλυτη στήριξη της ΝΔ στον Αντώνη Γραβάνη για τον Δήμο Κομοτηνής.

Ο περιφερειάρχης (Χρήστος Μέτιος) καταφέρθηκε κατά του Χριστόδουλου Τοψίδη, υποστηρίζοντας πως είναι δύσκολο ακόμη και να καταρτίσει ψηφοδέλτιο, ενώ ο κος Τσαλικίδης ήταν αινιγματικός όταν ερωτήθηκε εάν σε ποια κάλπη θα κατέλθει υποψήφιος.

Πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε τα φοβικά σύνδρομα τόσο της τοπικής ΝΔ όσο και του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, ο οποίος πρόσφατα πήρε ένα δώρο από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, την απόλυτη στήριξή του σε χρόνο που ακόμη η ΝΔ δεν έχει αποφασίσει ποιόν θα στηρίξει στις περιφερειακές εκλογές ανα την χώρα.

Τι ακριβώς φοβάται ο παντοδύναμος Χρήστος Μέτιος, που έχει την πληθώρα των στελεχών της ΝΔ, στελεχών του ΠΑΣΟΚ, στελεχών του κόμματος Καμμένου και άλλων στο πλευρό του;

Μήπως θέλει να κατέβει μόνος του στις περιφερειακές εκλογές χωρίς άλλον συνδυασμό από άλλα κόμματα και παρατάξεις;

ΜΗΠΩΣ;


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑