Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 30th, 2024 | by fileto

0

Άλλες δυο φονικές επιθέσεις από λύκους σε σκύλους

ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ

Το… αιματοκύλισμα από τα δόντια των λύκων συνεχίζεται στη Βόρεια Ελλάδα, παρόλο που η μόνιμη επωδός των εκπροσώπων των δυο μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων που ασχολούνται-με το αζημίωτο βέβαια- με την άγρια ζωή είναι ότι ο πληθυσμός τους στην Ελλάδα κυμαίνεται από 750-1000!

Πριν λίγες ημέρες καταγράφηκαν άλλες δύο φονικές επιθέσεις, όπως προκύπτει και από τις σχετικές ανακοινώσεις- που συνοδεύονται από φωτογραφίες- δυο κυνηγετικών συλλόγων της Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα, πριν δύο 24ωρα, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χρυσούπολης Καβάλας, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του φωτογραφία με ένα κατακρεουργημένο ασπρόμαυρο σκύλο (μάλλον πρόκειται για ποιμενικό) με την επισήμανση:

«Κατακρεουργημένο από λύκους σήμερα το πρωί στην περιοχή της Λεκάνης. Προσοχή!». Λίγες μέρες νωρίτερα, ανάλογο περιστατικό περιγράφει στην ιστοσελίδα του και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης: «Νέο κρούσμα επίθεσης λύκου σε κυνηγόσκυλο την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στην περιοχή Καλό Νερό-Δαφνώνα. Εφιστούμε την προσοχή σας!», είναι η σχετική ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από τη φωτογραφία ενός μισοφαγωμένου κυνηγόσκυλου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑