Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 25th, 2022 | by fileto

0

Το Τζόκερ με 5άρι έπεσε στην Δράμα…

Το τζόκερ ανέδειξε δύο ακόμα τυχερούς που πήραν βαθιά οικονομική ανάσα στην κλήρωση που έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τα δύο δελτία συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία της Δράμας και της Πάτρας…

Το τζόκερ είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους ίδιους. Τα δελτία που συμπλήρωσαν σε Πάτρα και Δράμα ήταν τα μοναδικά που κέρδισαν στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) καθώς στην πρώτη σημειώθηκε νέο τζακ ποτ. Οι τυχεροί θα δουν σύντομα να μπαίνουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς από 35.150 ευρώ μείον τους φόρους. Και οι δύο έπεσαν έξω στον μαγικό τελευταίο αριθμό που βγήκε από την κληρωτίδα και ήταν το 3. Πιθανότατα από χθες θα σκέφτονται ότι αν είχαν συμπληρώσει στο ειδικό πεδίο και αυτόν τον αριθμό, τώρα θα ήταν εκατομμυριούχοι.

Στην πρώτη κατηγορία περίμεναν τους νικητές 2.000.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αυξάνεται κατά τουλάχιστον 300.000 ευρώ, για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση. Έστω και έτσι πάντως οι δύο τυχεροί κατάφεραν να συντρίψουν το νόμο των πιθανοτήτων. Το δελτίο που κατατέθηκε σε πρακτορείο στη Δράμα κόστιζε μόλις 2,50 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής.

Το δελτίο που συμπληρώθηκε στο πρακτορείο της Αναστασίας Κλαουδάτου, στην Πατρών – Κλάους 168 στην Πάτρα, ήταν αξίας 4.50 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση οι αριθμοί συμπληρώθηκαν αυτόματα από τη μηχανή του καταστήματος. Επρόκειτο για ένα τυποποιημένο σύστημα που σίγουρα έδωσε χαρά στον κάτοχο ή στην κάτοχο του δελτίου.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, το Σάββατο 24-12-2022 (αριθμός κλήρωσης 2536), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 8,3,6,37,20 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑