Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 6th, 2024 | by fileto

0

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο πλαίσιο δράσεων της ΕΛΑΣ

ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΝΕΣΤΟ

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 1 έως και 5-3-2024 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Αλεξανδρούπολης τρεις (3) ημεδαποί δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν τρεις ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην πρώτη περίπτωση, την 1-3-2024 το βράδυ, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν ημεδαπό για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι παραπάνω αστυνομικοί έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο δράστης, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα φιαλίδια που περιείχαν διάλυμα μεθαδόνης συνολικής ποσότητας 860 ml, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εισήγαγε από τη χώρα της Βουλγαρίας.

Επιπλέον σε δύο ακόμα περιπτώσεις, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε περιοχές της Καβάλας διότι βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν από μία οικία και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, 82 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Καβάλας και το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑