Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 5th, 2024 | by fileto

0

Νεκρός 18χρονος στη Ξάνθη από τροχαίο

ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (05/01) στην Ξάνθη, στην περιοχή της Καλλιθέας, στο οποίο ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο, διπλής κυκλοφορίας, από την περιοχή της πρώην Αστυνομικής Σχολής προς την Καλλιθέα, σε μικρή απόσταση από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο νεαρός οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο και να προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το αυτοκίνητο να γίνεται κυριολεκτικά κομμάτια και τον οδηγό του οχήματος να χάνει τη ζωή του. Οι άλλοι τρεις που επέβαιναν στο όχημα (18, 18 και 17 ετών αντίστοιχα) τραυματίστηκαν, ενώ στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η Αστυνομία η οποία διενεργεί προανάκριση.

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν έξω και τους διερχόμενους οδηγούς να σταματούν, αναζητώντας πληροφορίες για το τι είχε συμβεί.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος, που εξασφάλισε το XanthiNea.gr, κόβουν την ανάσα:

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Την 5-1-2024 και ώρα 00.24΄, επί της οδού Ιπποκράτους στην πόλη της Ξάνθης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και επέβαιναν ακόμη τρεις ημεδαποί ηλικίας 18, 18 και 17 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων. Θανών και τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

ΠΗΓΗ: ΜΑΧΗΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑