Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 7th, 2023 | by fileto

0

Έπεσαν πρόστιμα από Πυροσβεστική σε Νέστο και Δράμα

Τρία διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε Καβάλα, Ιωάννινα και Δράμα σε πολίτες που επιχείρησαν να κάψουν ξερά χόρτα, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Αναλυτικότερα,

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χρυσούπολης, για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου στην περιοχή Δαμασκηνιά του δήμου Νέστου Καβάλας.

Επίσης διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε γυναίκα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ιωαννίνων, για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Μηλέα του δήμου Μετσόβου Ιωαννίνων.

Τέλος διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στο 7χλμ Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας στη Δράμα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑