Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 12th, 2023 | by fileto

0

Ο Μάκης Παπαδόπουλος σε νέα δυναμική…

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΧΡΥΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ: “Δεν είμαι ικανοποιημένη από τη Δημοτική Αρχή”
  • ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΥΣΑΝΙΔΗΣ: «Ο σημερινός δήμαρχος μετά από 4 χρόνια διοίκησης, δεν μας πείθει ότι αξίζει την στήριξη για μια δεύτερη θητεία»

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου οι δημότες της Καβάλας πρέπει να πάρουν μια απόφαση που θα τους είναι χρήσιμη για τα επόμενα πέντε χρόνια. Επιλέγουν δήμαρχο Καβάλας και αυτό σημαίνει ότι η καθημερινότητα, οι ελπίδες  και τα πιστεύω τους δοκιμάζονται από αυτή την απόφαση.

Το σύνολο σχεδόν του πολιτικού κόσμου της Καβάλας στο μεγαλύτερο ποσοστό του ζητά αλλαγή διοίκησης στον Δήμο Καβάλας υπογραμμίζοντας την υποβάθμιση που δέχθηκε τα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Μουριάδη η οποία επικαλείται την χρησιμότητά της στην ανάπτυξη του δήμου μας και της επίλυσης των προβλημάτων μας.

Πέραν αυτών και οι αυτοδιοικητικοί που πήραν μέρος στον εκλογικό αγώνα ζητώντας την ψήφο των Καβαλιωτών και των κατοίκων της ΔΕ Φιλίππων ως επικεφαλής παρατάξεων έχουν ως κοινή πεποίθηση ότι η διοίκηση Μουριάδη δεν πέτυχε τον στόχο της να φέρει ανάπτυξη, να αντιμετωπίσει με επιτυχία την καθημερινότητα και να δώσει εξωστρέφεια στην περιοχή μας.

Η δήλωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Η επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Δημιουργίας» κ. Αναστασία Ιωσηφίδου με ξεκάθαρες δηλώσεις της τονίζει ότι δεν είναι ικανοποιημένη από την δημοτική αρχή του κ. Μουριάδη και ουσιαστικά ζητά ΑΛΛΑΓΗ πορείας στον Δήμο η οποία επιτυγχάνεται με την υπερψήφιση του Μάκη Παπαδόπουλου την Κυριακή στην αποφασιστική αυτή κάλπη.

Η δήλωσή της δεν αφήνει περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη είπε:  “Αυτό που μπορώ να πω ως Αναστασία Ιωσηφίδου είναι ότι δεν είμαι ικανοποιημένη από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Γι΄ αυτό εξάλλου έβαλα και υποψηφιότητα. Τι να πω τώρα, ότι ξαφνικά είμαι ικανοποιημένη από τη σημερινή Δημοτική Αρχή; Μα θα είναι σα να αυτο-αναιρούμαι! Δεν γίνεται αυτό να το πω, δεν γίνεται!”

Η δήλωση του Χαράλαμπου Χρυσανίδη

Την δική της σημασία έχει και η δήλωση με δελτίο Τύπου του επικεφαλής της παράταξης «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ», κ. Χαράλαμπου Χρυσανίδη ο οποίος κάνει λόγο ξεκάθαρα για μια δημοτική αρχή Μουριάδη η οποία διοίκησε, και ουσιαστικά «δεν παρουσίασε κάποιο αξιόλογο έργο που να μας πείθει ότι αξίζει την στήριξη για μια δεύτερη θητεία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του κ. Χαράλαμπου Χρυσανίδη αναφέρει τα εξής: «Ο συνδυασμός μας «ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ» δημιουργήθηκε και συμμετείχε στις εκλογές για να γίνει διοίκηση ο ίδιος και όχι για να κάνει διοίκηση κάποιους άλλους. Συνεπώς, τα «διλήμματα» στα οποία ορισμένοι προσπαθούν να μας παγιδεύσουν δεν μας αγγίζουν.

Ο σημερινός δήμαρχος μετά από 4 χρόνια διοίκησης, δυστυχώς δεν παρουσίασε κάποιο αξιόλογο έργο που να μας πείθει ότι αξίζει την στήριξη για μια δεύτερη θητεία. Δεν έδειξε επίσης τη διάθεση να αντιληφθεί ή έστω να εξετάσει κάποιες από τις χρήσιμες προτάσεις που καταθέσαμε προς όφελος των συνδημοτών μας (χαρακτηριστικό παράδειγμα το υπόγειο parking στα Ποταμούδια).

Ο έτερος υποψήφιος μετά από 10 χρόνια προσπάθειας κατάφερε την είσοδό του στο δεύτερο γύρο των εκλογών, έχοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο με «ΘΑ», οράματα, εντυπωσιακές μακέτες και ακραίες υποσχέσεις που με βάση τα δεδομένα είναι βέβαιο ότι στην πλειοψηφία τους δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα: Στηρίζονται από ένα πλέγμα πολιτικών και άλλων «παραγόντων» διαφόρων αποχρώσεων, οι οποίοι εμφανώς βάζουν τα μικροπολιτικά και προσωπικά τους οφέλη, πάνω από τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών.

Ο δικός μας συνδυασμός παρόλο που δεν διέθετε ανάλογα… «προσόντα», κατάφερε να αναδειχθεί τρίτος στην προτίμηση των συνδημοτών μας. Κάναμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, με συνέπεια λόγων και έργων, με επιχειρήματα και ουσιαστικές προτάσεις, ώστε να ξεφύγει ο Δήμος Καβάλας από τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση.

Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως οι συνδημότες μας να είναι βέβαιοι, ότι από τη θέση της αντιπολίτευσης θα στηρίξουμε ότι καλό πάει να γίνει και θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε ενέργεια σπατάλης και κακοδιαχείρισης.

Τους ζητούμε την ερχόμενη Κυριακή να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να επιλέξουν αυτόν που κατά την κρίση τους θα διαχειριστεί καλύτερα τη μεγάλη ευθύνη διοίκησης του Δήμου Καβάλας, ή τουλάχιστον θα κάνει το μικρότερο κακό».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑