Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 9th, 2023 | by fileto

0

Σύλληψη για 2 αλλοδαπούς διακινητές και 7 λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν την Τρίτη (8-8-2023)σε περιοχές της Καβάλας και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Καβάλα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ο δεύτερος διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούντο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑