Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 22nd, 2023 | by fileto

0

Στυλιανίδης: «Νιώθω ηθικά και πολιτικά δικαιωμένος»

Για μια μεγάλη νίκη της ΝΔ και μια προσωπική ηθική και πολιτική δικαίωση, έκανε λόγο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μετά τη θριαμβευτική επανεκλογή του.

Ο Βουλευτής Ροδόπης συγκέντρωσε περισσότερες από 10.000 ψήφους και στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ στο κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας πως «δεν ξέχασα ποτέ από πού ξεκίνησα και αυτό ο κόσμος το δικαίωσε, το τίμησε και μου έδωσε τη νέα εντολή που θα προσπαθήσω να τιμήσω».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Βιώσαμε απόψε μία μεγάλη νίκη, η οποία πιστώνεται προσωπικά στον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στη ΝΔ που ακόμα μία φορά απέδειξε ότι ξέρει να διαχειρίζεται με στιβαρότητα και υπευθυνότητα τις συνδυαστικές κρίσεις που το προηγούμενο διάστημα έπληξαν τη χώρα.

Αυτή η νίκη πιστώνεται και αποτελεί την απαρχή μιας νέας περιόδου που πιστεύω ότι θα μας επιτρέψει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι βοηθώντας τη χώρα να βρει το βηματισμό της στο μέλλον. Επίσης, νιώθω ηθικά και πολιτικά δικαιωμένος σήμερα διότι μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα μπορώ κι εγώ να προσφέρω σημαντικά ένα ποσοστό νίκης στην πατρίδα μου και την παράταξη μου, γιατί η εκλογή μου αυτό σημαίνει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες που για ακόμη μια φορά μετά από τόσα χρόνια με ανέδειξαν με αυτό το μεγάλο ποσοστό πρώτο εδώ στη Νέα Δημοκρατία. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι αυτή η ισχυρή εντολή εμπιστοσύνης μου προσθέτει ευθύνες και μου δείχνει το δρόμο για να συνεχίσω επίμονα αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησα εδώ και πολλά χρόνια για την τοπική κοινωνία, τη Ροδόπη και τη Θράκη. Να είστε βέβαιοι ότι θα τιμήσω την εντολή που δέχτηκα από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, χριστιανούς και μουσουλμάνους. Να είστε βέβαιοι ότι και στα επόμενα βήματα θα προσπαθήσω με αποτελέσματα να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη στον τόπο μου και στους ανθρώπους του.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Είδατε ότι παρά τη μειωμένη συμμετοχή στο νομό, περίπου 10% λιγότερη σε σχέση με το παρελθόν και το μέσο όρο της Ελλάδας, καταφέραμε να καταγράψουμε σημαντικά αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συνεργασία και το βήμα που μου δώσατε για να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μου. Να ξέρετε ότι δεν ξέχασα ποτέ από πού ξεκίνησα και αυτό ο κόσμος το δικαίωσε, το τίμησε και μου έδωσε τη νέα εντολή που θα προσπαθήσω να τιμήσω».

ΦΩΤΟ: ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑