Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 18th, 2022 | by fileto

0

Σε Έβρο και Ροδόπη συλλήψεις για διακίνηση

Συνελήφθησαν την 17 και 18-3-2022, σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς τωνΔιευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδας,τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν σ το εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες .

Αναλυτικότερα,στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοίτης Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση , σήμερα το πρωί, στην παρέβρια περιοχή Ισαακίου Έβρου, αστυνομικοίτης Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασηςτης Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδαςμε τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχουσυνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές,διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία βάρκα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑