Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 18th, 2023 | by fileto

0

Κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις σε Καβάλα και Νέστο

Τον εντοπισμό των δραστών σε μια σειρά από κλοπές που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην Καβάλα αλλά και στο Νέστο, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ επισημαίνοντας ότι έχουν σχηματιστεί δικογραφίες εις βάρος τους.

Στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών και μίας ημεδαπής για κλοπή και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι δύο ημεδαποί την 7/8-12-2022 αφαίρεσαν από επιχείρηση που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, 3 μπαταρίες οχημάτων και 21 ζάντες, μέρος των οποίων διέθεσαν, από κοινού με την ημεδαπή, την 8-12-2022 σε επιχείρηση σε οικισμό της Καβάλας, έναντι χρηματικού ποσού.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα προϊόντα που διέθεσαν οι δράστες, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπές, που διαπράχθηκαν από 9 έως 11-12-2022 σε οικισμούς της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε ο δράστης κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα διέρρηξε δύο καταστήματα, προκαλώντας φθορές και αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, πακέτα τσιγάρων και τρόφιμα, ενώ επιπλέον αφαίρεσε από ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο μία τσάντα με έγγραφα και από αύλειο χώρο οικίας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑