Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 11th, 2023 | by fileto

0

Δημοσκόπηση – πανωλεθρία για Περιφερειάρχες

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜ-Θ

Αποτελέσματα καμπανάκι και σε ορισμένες περιπτώσεις κόλαφο για τους γαλάζιους περιφερειάρχες βγάζει η μεγάλη έρευνα (Digital Poll) της εταιρείας Good Affairs – μέλος της ESOMAR).

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, οι 8 από τους 11 περιφερειάρχες, που εκλέχτηκαν με τη ΝΔ το 2019 έχουν τεράστιο πρόβλημα επανεκλογής – σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται ότι είναι αναπόφευκτη η ήττα τους.

Μόνο τρεις δείχνουν να διατηρούν την απήχησή τους και να είναι φαβορί (έως και σε ακλόνητο βαθμό) για να κερδίσουν στις εκλογές του Οκτωβρίου:

Ο Γιώργος Χατζημάρκος του Νοτίου Αιγαίου, ο Κώστας Αγοραστός της Θεσσαλίας και ο Απόστολος Τζιτζικώστας της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ΑΜΘ, ο Χρήστος Μέτιος παρουσιάζει πρόθεση ψήφου που κινείται στο 31,1% (σίγουρα και μάλλον), έναντι 52,7% που δηλώνει ότι δεν θα τον ψηφίσει σίγουρα ή μάλλον δεν θα τον ψηφίσει.

Σύμφωνα με το otamag.gr « είναι απλά θέμα εύρεσης στοιχειωδώς ικανού αντιπάλου από την κεντροαριστερά για να αλλάξει χέρια η Περιφέρεια».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑