Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 21st, 2024 | by fileto

0

Χαστούκισαν τη βουλευτή Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα το πρωί η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, στην Καβάλα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της θείας λειτουργίας, μια γυναίκα πλησίασε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε.

Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα ενώ οι λοιποί παρόντες αποδοκίμασαν τη δράστιδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, η γυναίκα που χτύπησε τη «γαλάζια» βουλευτή φέρεται να έχει σχέση με τη Νίκη και να ήταν υποψήφια βουλευτής με το ίδιο κόμμα. Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κ. Δεληκάρη.

Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση

Την καταδίκη της επίθεσης, που δέχθηκε, η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, εκφράζει με ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα.”


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑