Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 9th, 2022 | by fileto

0

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης με “κοριτσομάνι” της ΟΝΝΕΔ…

Η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης δείχνοντας για ακόμη μία φορά, πως στέκεται στο πλευρό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλου Μαρινάκη, βρέθηκε σήμερα το πρωί στα εγκαίνια των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευσαν κατά την επίσκεψή του στην πόλη της Κομοτηνής ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι βουλευτές Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Δημοσχάκης, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο του Πολιτιστικού Ομίλου Ξυλαγανής, περπάτησε στους δρόμους της πόλης με καταληκτικό σταθμό τον χώρο διεξαγωγής των εγκαινίων του αγωγού IGB στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής.

Λόγος γίνεται για ένα έργο εμβληματικό για την επίτευξη του διττού στόχου της ενεργειακής αυτονομίας και αυτάρκειας.

Η ένθερμη υποδοχή που εισέπραξε ο Πρωθυπουργός από τους κατοίκους της Κομοτηνής, καθώς και από τη μεγάλη και ενθουσιώδη φοιτητική κοινότητα της πόλης απέδειξε και πάλι πως το σπουδαίο έργο του αναγνωρίζεται και αποτελεί ορόσημο ανάπτυξης και καινοτομίας.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο του!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑