Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 3rd, 2023 | by fileto

0

Νικητής υποψήφιος δήμαρχος χωρίς αντίπαλο

Κι όμως υπάρχει ένας Δήμος στην Ξάνθη όπου ο νυν δήμαρχος δεν θα έχει κανέναν αντίπαλο παρά μόνο… το λευκό

Στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στον Δήμο Τοπείρου οι εκλογές θα είναι αρκετά εύκολες για τους πολίτες αλλά και για τον νυν δήμαρχο, καθώς ο μόνος αντίπαλός του θα είναι μόνο… το λευκό.

Ο Θωμάς Μίχογλου, επί σειρά ετών Δήμαρχος Τοπείρου, είναι ο μόνος που κατέθεσε συνδυασμό και υποψηφιότητα για τον Δήμο, και κατά συνέπεια στις εκλογές που πλησιάζουν δεν θα έχει να συναγωνιστεί κανέναν πέραν του εαυτού του.

Πρακτικά λοιπόν ο Δήμαρχος Τοπείρου έχει ήδη… βγει, και σίγουρα δεν χρειάζεται να αγχώνεται για το βράδυ των εκλογών.

Ο ίδιος μάλιστα γνωστοποίησε και μια λίστα με 115 υποψηφίους, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του.

«Μετά από μία δημιουργική θητεία κάναμε αφού κάναμε πράξη όσα μαζί συναποφασίσαμε, διεκδικούμε την ανανέωση της μεταξύ μας εμπιστοσύνης. Διεκδικούμε να συνεχίσουμε το έργο μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμη καλύτερο. Ο Δήμος μας αλλάζει κάνοντας βήματα μπροστά. Συνεχίζουμε μαζί με τους συνεργάτες μας την κοινή προσπάθεια» τονίζει ο Θωμάς Μίχογλου, ενώ γνωρίζοντας πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Τοπείρου, συμπληρώνει πως «συνεχίζουμε μαζί το έργο μας μεθοδικά και συστηματικά για ένα Δήμο, ο οποίος μέρα με την ημέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑