Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 6th, 2023 | by fileto

0

Το μεσημέρι διέλευση μαχητικών πάνω από την ΑΜ-Θ

Διελεύσεις σχηματισμών μαχητικών αεροσκαφών θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, πάνω από μεγάλες πόλεις και ακριτικά νησιά στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχαγγέλου Μιχαήλ.https://www.thestival.gr/ads.txt?unblockia=trueADADADADADAD

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Περί τις 09:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας-Κεφαλονιάς-Πάτρας-Μεθώνης-Καλαμάτας-Ταινάρου-Κυθήρων-Μονεμβασιάς-Ύδρας-Ναυπλίου-Τρίπολης-Άμφισσας-Λαμίας.
  2. Περί τις 12:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν Λάρισας-Θεσσαλονίκης-Γιαννιτσών-Βέροιας- Νάουσας-Έδεσσας-Φλώρινας-Καστοριάς-Ιωαννίνων-Κέρκυρας-Ερεικούσσας-Οθωνών-Παξών-Καρδίτσας-Τρικάλων
  3. Περί τις 12:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν Σερρών-Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης-Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης-Λήμνου-Άγιου Ευστράτιου-Μυτιλήνης-Χίου-Οινουσών-Ψαρών-Σκύρου-Βόλου.
  4. Περί τις 12:00, θα πραγματοποιήσουν διέλευση άνωθεν Ρεθύμνου-Ηρακλείου-Αγ.Νικολάου-Καρπάθου-Καστελόριζου-Ρόδου-Σύμης-Τήλου-Κω-Καλύμνου-Λέρου-Σάμου-Σαντορίνης-Χανίων.

Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθεί διέλευση μαχητικών αεροσκαφών άνωθεν της περιοχής της Αττικής στο διάστημα 11:00 μέχρι 12:00 στο πλαίσιο δοκιμαστικής για τον επίσημο Εορτασμό του Προστάτη της ΠΑ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑