Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 11th, 2022 | by fileto

0

Ο Δήμος Καβάλας ζητά οφειλή 0,31 λεπτών από δημότη

Έκπληκτος ο δημότης του Δήμου Καβάλας από τις Κρηνίδες έλαβε επιστολή και μάλιστα συστημένη που του ζητούν να πληρώσει οφειλές στον Δήμο της τάξης των 0,31 λεπτών.

Ο Δήμος Καβάλας έχει αποστείλει σε οφειλέτες του χιλιάδες επιστολές ζητώντας τους χρήματα που οφείλουν στον Δήμο από δημοτικά τέλη, δημόσιο ηλεκτροφωτισμό, τέλος ακίνητης περιουσίας και άλλα όπως κλήσεις κ.λ.π.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Προμούσας ανέφερε σε δηλώσεις του στο Kavalapoint.gr ότι: “Μέσα σ’ αυτές τις οφειλές υπήρχαν και πάρα πολύ μικρά ποσά, είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να εξετάσουμε, ωστόσο ακόμη και γι’ αυτά τα ελάχιστα ποσά μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με την έκδοση φορολογικής ενημερότητας.

Το πρόβλημα ήταν ότι υπήρχαν αυτές οι οφειλές  εδώ και 5 χρόνια και κανείς δεν ζητούσε τα χρήματα, με κίνδυνο απόδοσης ποινικών ευθυνών. Στον έλεγχο που είχε γίνει το 2019 είχαν επισημάνει αυτή την υποχρέωση του δήμου Καβάλας, να εισπράξει δηλαδή αυτές τις οφειλές”.

Φυσικά το ερώτημα που προκύπει είναι γιατί αυτή η καθυστέρηση τόσα χρόνια και τα περισσότερα στην διοίκηση Μουριάδη μια και έχει την ευθύνη διοίκησης του δήμου τα τελευταία 3 χρόνια!

πηγη φωτο: Kavalapoint.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑