Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 22nd, 2022 | by fileto

0

Επισήμανση Μάκη Παπαδόπουλου για τους άπλυτους κάδους

«Όλα δείχνουν ότι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεν πλένει συστηματικά τους πράσινους κάδους απορριμμάτων»

Με νέα ανάρτησή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρεται στους άπλυτους κάδους του Δήμου Καβάλας και σημειώνει: «Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας από τη μια δηλώνει πως οι πράσινοι κάδοι των απορριμμάτων πλένονται, αλλά από την άλλη παραδέχεται ότι το ειδικό πλυστικό όχημα του Δήμου είναι χαλασμένο εδώ και καιρό!

Πολλοί δημότες από διάφορες συνοικίες της Καβάλας και τους οικισμούς διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν πλυθεί ποτέ οι κάδοι στην περιοχή τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν βρώμικοι εδώ και μήνες, με υψηλές θερμοκρασίες, και να βγάζουν δυσοσμία.

Αυτό διαπιστώσαμε και εμείς, όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες φωτογραφίες με τους βρώμικους και άπλυτους κάδους στο κέντρο της Καβάλας που δημοσιεύουμε.

Περιμένουμε λοιπόν από τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας να δημοσιεύσει το πρόγραμμα πλύσης και απολύμανσης των πράσινων κάδων από το ειδικό πλυστικό όχημα του Δήμου. Να μας ενημερώσει αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα.

Με την ευκαιρία, το ειδικό πλυστικό όχημα του Δήμου συνεχίζει να είναι χαλασμένο ή επισκευάστηκε; Έφτασε το ανταλλακτικό που περίμεναν και πότε;

Πέρσι δώσαμε τη λύση να αναλάβει ιδιώτης για ένα διάστημα το πλύσιμο και την απολύμανση των κάδων. Φέτος γιατί η διοίκηση του Δήμου δεν έκανε το ίδιο, ενώ έχουμε περισσότερες ανάγκες;

ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ στον τομέα της Καθαριότητας είναι ξεκάθαρες:

– σωστή οργάνωση της Υπηρεσίας

– αποτελεσματική αξιοποίηση του προσωπικού

– έγκαιρος προγραμματισμός

– συνέπεια στην καθημερινή υλοποίηση των εργασιών

Θέλουμε ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΔΗΜΟ, με ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ,

με ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑