Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 19th, 2023 | by fileto

0

Τη γάτα με το ποντίκι παίζουν διακινητές και αστυνομικοί

Συνελήφθησαν χθες (18-7-2023) σε περιοχές του Έβρου, της Δράμας και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Δράμας και Ροδόπης, τρεις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν την πρώτη δράστιδα, διότι την εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Δράμας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Στη τρίτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα στην Εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου ο τρίτος δράστης, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης, Κάτω Νευροκοπίου Δράμας και Ιάσμου Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑