Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 7th, 2024 | by fileto

0

Ο Κουρτίδης δεν το βάζει κάτω – απαντά στον Τοψίδη!

Σηκώνει το γάντι ο Κουρτίδης. Άμεση απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Περιφερειάρχη. Τον καλεί να ξεκαθαρίσει ποιος μιλά εξ ονόματός του στην Ξάνθη.

Σε απάντηση του δελτίου τύπου του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κου Χριστόδουλου Τοψίδη έχω την τιμή να αναφέρω τα εξής:

Χαιρετίζω και επικροτώ την άποψή του, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ασκείται ο πολιτικός διάλογος. Ωστόσο όμως αντιλαμβάνομαι με έκπληξη, ότι ο κος Τοψίδης δεν είναι σωστά ενημερωμένος, αφού στο δελτίο τύπου του, αναφέρει όλα όσα του ζητούσα να πράξει. Τον ενημερώνω, ότι δεν είμαι εγώ, αυτός που έκανε τις ανάρμοστες αναρτήσεις, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει εσφαλμένως, ούτε είμαι εγώ αυτός, που επέλεξε αυτό το μέσο. Αναγκάστηκα να αναρτήσω σε αυτό, για να απαντήσω σε κακιασμένες φράσεις και να αντικρούσω ένα άσκοπο πολιτικό λόγο, που απέχει μακράν από τη δική μου δεοντολογία, δικού του πρωτοκλασάτου υποψηφίου και στελέχους, που αναρτά συνεχώς στο facebook, με ύφος και στόμφο εναντίον μου, για πράγματα άτοπα, άκαιρα και εσφαλμένα. Πολλές από αυτές τις απαράδεκτες αναρτήσεις γίνονται από κοινού με εκλεγμένα και μη εκλεγμένα στελέχη του. Συνεπώς ας μην κάνει μαθήματα πολιτικής παιδείας, ηθών και θεσμών σε εμένα αλλά αποκλειστικά στα στελέχη της παράταξής του, που πλέον η κάθε κουβέντα τους έχει ένα ιδιαίτερο βάρος. Αναρωτιέμαι μάλιστα ενώ ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, επιφυλάσσεται να μιλήσει, για το σημαντικό θέμα του αναδασμού του Ερασμίου, συνεχώς ο τρίτος αναπληρωματικός του στην Ξάνθη μιλά απληροφόρητα, για το θέμα αυτό και καθ’ υπέρβασή του.

Τόσα χρόνια τίμησα και σεβάστηκα το θεσμό της αυτοδιοίκησης και γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, ότι ο λόγος μου διέπεται από πολιτική ευπρέπεια. Απευθύνομαι πάντοτε θεσμικά και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο κάλεσα τον κο Τοψίδη να μας προσδιορίσει, ποιος εν τέλει διοικεί και ποιος τον εκπροσωπεί στην Ξάνθη και σε κάθε περίπτωση να θέσει τα όρια του καθενός στην παράταξή του, για να μην υπάρχει σύγχυση, η οποία βέβαια ουδόλως θα ενδιέφερε εάν δεν είχε τη διοίκηση. Έτσι στο πλαίσιο της αντιπολίτευσης, που ασκώ ζητώ να διευκρινίσει, εάν στην Ξάνθη, υπάρχει διοίκηση, συνδιοίκηση ή σκιώδης διοίκηση. Εάν δεν υπάρχει τότε τον καλώ άμεσα να θέσει τα όρια του καθενός, γιατί στο τέλος αυτός εκτίθεται.

Ο κος Τοψίδης έχει πρόβλημα στην Ξάνθη, το οποίο πρέπει και να λύσει και πλέον δεν κρίνει, αλλά κρίνεται.

Κώστας Κουρτίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑