Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 23rd, 2023 | by fileto

0

Σχεδόν άφαντος επικοινωνιακά ο Χρήστος Μέτιος…

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ…

Μόνο δύο εμφανίσεις εντοπίσαμε από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο σχετικά με τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα και εκείνες η μία στο ραδιόφωνο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και η άλλη στις ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Οι Επιλογές μάλιστα είχαν και ρεπορτάζ για τον ίδιο όπου γράφουν:

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται για τέταρτη ημέρα η Θράκη. Οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Καβάλας έδιναν ολονύχτιες μάχες με τα πύρινα μέτωπα. Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, μιλώντας  στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ   κάνει λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις, δύσκολα διαχειρίσιμες,  με πολλά μέτωπα και δυνατούς ανέμους .

Η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη  ξεκίνησε από το ΒΑ τμήμα της πόλης, διέγραψε ένα μέτωπο Βόρεια της πόλης  για να φτάσει στο δυτικό τμήμα. Δεκάδες οικισμοί εκκενωθήκαν, σπίτια κάηκαν καθώς και καλλιέργειες. Κρατικός μηχανισμός, εθελοντές και πολίτες όλοι ρίχτηκαν στην μάχη καταπολέμησης της φωτιάς. 

Το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τον κ. Μέτιο εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας και  των πυκνών καπνών .Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε γειτονικά νοσοκομεία και στο επιβατηγό οχηματαγωγό ‘’Αδαμάντιος Κοραής’’.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συνομίλησε με τον πρωθυπουργό τον οποίο και ενημέρωσε .

Οι υποψίες για ενδεχόμενο δόλο προκαλούν έντονο προβληματισμό.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι φωτιές προκαλούν έντονο προβληματισμό- Υποψίες για ενδεχόμενο δόλο- Video – Epiloges

Όσο για την συνέντευξη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το link είναι:

Ο Χρήστος Μέτιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στον Ανδρέα Παπαδόπουλο 23-08-2023 – YouTube


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑