Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 16th, 2022 | by fileto

0

Καυγάς Χατζηπέμου – Τσαλικίδη για ακριβές εκδηλώσεις

Στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο είχαμε σκληρή κριτική από τον περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης Κατσιμίγα, Χρήστο Χατζηπέμου ο οποίος στην επερώτησή του, έκανε λόγο για «υπέρογκες δαπάνες» και «αμφίβολης ποιότητας πολιτιστικές εκδηλώσεις», τονίζοντας πως σε άλλες περιοχές οι ίδιες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με πολύ μικρότερα ποσά από αυτά που κατέβαλε η Περιφέρεια.

Αφού αναφέρθηκε αναλυτικά σε αυτά, ο κ. Χατζηπέμου ζήτησε να μάθει ποιος διαμόρφωσε τον προϋπολογισμό και εισηγήθηκε τις εκδηλώσεις στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, που φαίνεται να είχε την ευθύνη για αυτές καθώς και την ανάμιξη στην εκδήλωση του κ. Νίκου Νεγιάννη, «μόνιμου συνεργάτη των αντιπεριφερειαρχών Ροδόπης και Έβρου» όπως τον χαρακτήρισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος.

Αφού αναφέρθηκε και στις επιπλέον δαπάνες που έγιναν για το κλείσιμο των καλλιτεχνών και την καταγραφή της εκδήλωσης, ρώτησε τον κ. Τσαλικίδη, «ποιος καρπώνεται την διαφορά αυτή και σε ποιαν τσέπη οδηγούνται τα επιπλέον χρήματα;», ενώ απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη ζήτησε να μάθει αν γίνονται ανεκτές από τη Διοίκηση της ΠΑΜΘ τέτοιες «αποκλίσεις δαπανών».

Άκρως απλουστευμένη, προσβλητική και πρόχειρη χαρακτήρισε την προσέγγιση του κ. Χατζηπέμου ο Αντιπεριφερειάρχης, που αφού αναφέρθηκε στην λογική με την οποία πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ, σημείωσε πως το αποτέλεσμα της εκδήλωσης το έκριναν όσοι συμμετείχαν σε αυτές και τις παρακολούθησαν, που ξεπέρασαν τα 1.500 άτομα, με ειδικές δράσεις για ΑμεΑ.

Πηγή : www.paratiritis-news.gr [ https://www.paratiritis-news.gr/politiki/polemos-gia-to-paidiko-festival-sti-rodopi/ ]


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑