Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 12th, 2022 | by fileto

0

Κατέληξε η 55χρονη από τα εγκαύματα στην Κομοτηνή

Μία ακόμη γυναικοκτονία καταγράφεται στη χώρα μας, καθώς κατέληξε η 55χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, την οποία ο 62χρονος σύζυγός της περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά.

Η 55χρονη νοσηλευόταν σε Μονάδα Εγκαυμάτων με καθολικά εγκαύματα σε σώμα και πρόσωπο, μετά από την επίθεση του συζύγου της, και έχασε την μάχη με τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/09).

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί από το Νοσοκομείο της Κομοτηνής στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου» λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί ο 62χρονος σύζυγός της. Του είχε απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, πράξη η οποία διαφοροποιείται πλέον σε τετελεσμένη ανθρωποκτονία με δόλο.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Το φρικτό έγκλημα συνέβη την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του ζευγαριού.

Ο 62χρονος δράστης φέρεται να περιέλουσε με βενζίνη την σύζυγό του και εν συνεχεία να μετάνιωσε και να έσβησε την φωτιά, ενώ κάλεσε και την αστυνομία.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως προέβη στην φρικιαστική πράξη επειδή η σύζυγός του, του είπε πως έχει βρει άλλον και θέλει να χωρίσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά οι δυο τους είχαν ένα παιδί.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εγκαυμάτων στη Θεσσαλονίκη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑