Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 11th, 2023 | by fileto

0

Θύμα ληστείας δικηγόρος Καβάλας – Του άρπαξαν το Rolex!

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ…

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ένας 30χρονος μαζί με τον 60χρονο πατέρα του και την 59χρονη μητέρα του έζησαν στιγμές τρόμου, όταν έπεσαν θύματα ληστείας.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 30χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στο ύψος του 221ου χλμ. της ΠΑΘΕ με τους γονείς του να κατεβαίνουν από αυτό.

Τότε ένα άγνωστος άνδρας, πιθανότατα Ρομά κατά πληροφορίες, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, αιφνιδίασε τον 30χρονο και του άρπαξε μια τσάντα μέσα στην οποία, κατά πληροφορίες, υπήρχαν 38.000 ευρώ σε μετρητά, δύο ρολόγια μάρκας Rolex, 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και διάφορα έγγραφα, συνολικής αξίας 250.000 ευρώ.

Μετά τη ληστεία ο δράστης το έβαλε στα πόδια με τον 30χρονο να τον καταδιώκει με σκοπό να του πάρει την τσάντα. Όπως, όμως, κατατέθηκε στην ΕΛΑΣ ο άγνωστος δράστης αρχικά απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο τον 30χρονο και στη συνέχεια κατάφερε να περάσει το προστατευτικό διάζωμα και να διαφύγει μέσα από χωράφια.

Ο 30χρονος, μάλιστα, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι προσπαθώντας να καταδιώξει τον ληστή και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Στυλίδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγες μέρες πριν και ειδικότερα στις 16 Φεβρουαρίου, ένας άλλος άνδρας έπεσε θύμα κλοπής στο ίδιο ακριβώς σημείο. Ο άνδρας όπως είπε στο protothema.gr, σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στο ύψος του 221ου χλμ. της ΠΑΘΕ για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Τότε, άγνωστοι έσπασαν το τζάμπι του αυτοκινητού του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα του άρπαξαν ένα τσαντάκι που μεταξύ άλλων, περιείχε 6.500 ευρώ και τη βέρα του.

Μέχρι ο άνδρας να βγει από την τουαλέτα, οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή. Ο άνδρας αμέσως απευθύνθηκε στην αστυνομία, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑