Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 5th, 2023 | by fileto

0

Τρεις ακόμα υποψήφιοι στην ομάδα του ΜΑΚΗ…

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τους συμπολίτες μας Δημήτρη Κρομμύδα, Ιάκωβο Τσιλικίδη και Αχιλλέα Νικολαΐδη.

 Ο Δημήτρης Κρομμύδας είναι Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Φοίτησε στο 18ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο Αρρένων. Στη συνέχεια φοίτησε στη Σχολή Ηλεκτρονικών Εργοδηγών της Καβάλας και μετέπειτα  συνέχισε τις σπουδές του στην Ανωτ. Σχολή Ηλεκτρονικών “Ευκλείδης” στη Θεσσαλονίκη. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων σε θέματα Τεχνολογίας και Ραδιοφώνου με μεγάλη διδακτική εμπειρία και έχει επιμορφωθεί σε θέματα marketing, Βιομηχανικών Ηλεκτρονικών, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και microcontrollers. Επέστρεψε στην Καβάλα όπου εργάστηκε στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων ως Ηλεκτρονικός. Στην συνέχεια προσλήφθηκε στην ΕΡΤ – ΕΡΑ Καβάλας όπου εργάσθηκε ως Τεχνικός Προϊστάμενος και στην συνέχεια ως Διευθυντής του Σταθμού.  Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ στην Αν. Μακεδονία και Θράκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Λυκείου Καβάλας και Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Νεάπολης Καβάλας. Σήμερα είναι συνταξιούχος και 1ο αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΡΤ Βορείου Ελλάδος.  Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κόντζαλη (Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας) και έχει δύο παιδιά, τον Θεόδωρο (Ηλεκτρονικό Μηχανικό του Πολυτεχνείου Κρήτης) και τον Κωνσταντίνο (Μηχανικό Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Ιωαννίνων).

 Ο Ιάκωβος Τσιλικίδης γεννήθηκε το 1967 και είναι Διευθυντής Πωλήσεων & Διανομών στην επιχείρηση Meat and Food Hellenic Stores. Έχει σπουδάσει Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Νεανίδη και έχει δύο παιδιά.

 Ο Αχιλλέας Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1964 στην Καβάλα. Είναι γιός του Κωνσταντίνου Νικολαΐδη, μηχανουργού, και της Μαρίας. Αποφοίτησε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Γυμνάσιο και το Τεχνικό Λύκειο Καβάλας. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Υπηρέτησε ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και είναι μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Καβάλας (Σ.Ε.Α.Κ.) μέχρι και σήμερα. Διετέλεσε 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας (1998-2010), πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας – Κοινωνικών Δομών (1999 – 2003) και πρώην Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας (2004 – 2006). Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Σαμαρά, ιδιωτική υπάλληλο, και έχει δύο κόρες, τη Μαρία, οικονομολόγο, και τη Χριστίνα, αρχειονόμο – βιβλιοθηκονόμο και μουσειολόγο.

 Και οι τρεις υποψήφιοι αποτελούν δυναμικά και καταξιωμένα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας, που συνδυάζουν την εμπειρία με τις φρέσκιες ιδέες, την καινοτομία και το όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

 Θέλω να τους ευχαριστήσω και προσωπικά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή τους να δώσουν μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

 Μάκης Παπαδόπουλος

 Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑