Stuttgart

Published on February 13th, 2023 | by fileto

0

Η φετινή έκθεση Retro Classic θα αφήσει εποχή!

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας έκθεσης Retro Classics που θα διοργανωθεί στην έκθεση της Στουτγάρδης από την Πέμπτη 23 μέχρι και Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα έγινε παρουσίαση των αποκτημάτων αυτοκινήτων ρετρό στην αίθουσα Brunold Automobile στη Στουτγάρδη-Vaihingen όπου οι παρευρισκόμενοι πήραν μια αποκλειστική πρόγευση του τι θα δουν στις αίθουσες από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο Landesmesse Stuttgart για τους λάτρεις της οδηγικής κουλτούρας.

Εκεί στην ενημέρωση των δημοσιογράφρων ο Karl Ulrich Herrmann, ιδρυτής της  εμπορικής έκθεσης Retro Classics, παρουσίασε τα κυριότερα σημεία της.

Μετά την παρουσίαση υπήρχε μπουφές, μουσική και επώνυμους καλεσμένους από την πολιτική και την showbiz!

Το Retro Classics έχει σαφώς καθιερωθεί ως κεντρικός τόπος συνάντησης για τη σκηνή του κλασικού αυτοκινήτου στη νότια Γερμανία και πλέον προσελκύει πλήθη επισκεπτών.

Σε οκτώ αίθουσες των εκθεσιακών χώρων της Στουτγάρδης θα παρουσιαστούν τα πάντα για τα vintage αυτοκίνητα στους επαγγελματίες και ιδιώτες επισκέπτες. Το Retro Classics θεωρείται απαραίτητο για όλους τους λάτρεις και τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων.

Είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον καθώς συνολικά, οι διοργανωτές υποδέχθηκαν τις 4 ημέρες της έκθεσης, από τις 07 Μαρτίου έως τις 10 Μαρτίου 2019, περίπου 90.000 επισκέπτες στο Retro Classics στη Στουτγάρδη.

Για εικοστή δεύτερη φορά υπάρχει το Retro Classics σε 4 ημέρες από την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 έως την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 στη Στουτγάρδη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – YIANNIS DIMITRIADIS


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑