Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 7th, 2022 | by fileto

0

Αναζητούν αγνοούμενο Σερραίο ψαρά στην Τούζλα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 57χρονου ψαρά που αγνοείται σε θαλάσσια περιοχή στα Κερδύλλια Σερρών.

Ανήμερα των Θεοφανείων στις 11:30, ο 57χρονος που είχε πάει για ψάρεμα με ένα ακόμη άτομο στις εκβολές του Στρυμονικού Κόλπου έπεσε από την βάρκα και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, ο 57χρονος επαγγελματίας ψαράς που κατάγεται από χωριό της Καβάλας επέβαινε στο σκάφος του μαζί με έναν υπάλληλό του όταν το κύμα τους χτύπησε με αποτέλεσμα ο ψαράς να πέσει στη θάλασσα.

Ενώ ζήτησε από τον υπάλληλό του να πάει τη βάρκα σε λιμάνι της Καβάλας για να βγει αυτός έξω, ξαφνικά χάθηκε στον βυθό.

Στις έρευνες συμμετέχουν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, οχήματα από ξηράς καθώς και ένα αεροσκάφος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (προχθές), το Λιμεναρχείο Καβάλας, για περιστατικό αγνοούμενου 57χρονου αλλοδαπού επαγγελματία αλιέα στη θαλάσσια περιοχή ν. «ΚΕΡΔΥΛΙΩΝ» εκβολών ποταμού Στρυμόνα -Στρυμονικού κόλπου. Κατά δήλωση ιδιώτη, ο 57χρονος, λόγω απότομου κυματισμού, έπεσε στη θάλασσα από το Α/Κ σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Ι. 313 και αγνοείται.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Καβάλας, Ιερισσού και Σταυρού και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή τριών (03) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πεζοπόρου τμήματος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από ξηράς καθώς και αεροσκάφους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑