Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 2nd, 2022 | by fileto

0

ΑΜΘ δεν είναι μόνο η Κομοτηνή!

Τελευταία διαπιστώνουμε ότι η διοίκηση της Περιφέρειας με μια εμμονική και περίεργη αντίληψη ξοδεύει μεγάλα ποσά για διοργάνωση εκδηλώσεων στην Κομοτηνή, και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης.

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι το Μέγαρο είναι ένα αξιόλογο κτήριο με υποδομές, μια μεγάλες εκδηλώσεις, αλλά η σωρεία των εκδηλώσεων που γίνονται στον συγκεκριμένο χώρο, αποτελεί πρόκληση στην υπόλοιπη Περιφέρεια που η απουσία της διοίκησης είναι …εκκωφαντική!

Νέα σοδειά εκδηλώσεων έχουμε για τα Χριστούγεννα τις οποίες παρουσίασε η κυρία Ζωή Κοσμίδου η οποία μετά την συνταξιοδότησή της από τη θέση της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας ΑΜ-Θ βρέθηκε να διοργανώνει εκδηλώσεις για λογαριασμό της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ας δούμε με χρήματα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ τι θα απολαύσει η Κομοτηνή σύμφωνα με τα λεγόμενα της υπεύθυνης του Μεγάρου Κομοτηνής, Ζωής Κοσμίδου, και μόνον η Κομοτηνή!

Στις 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία από όλα τα Μουσικά Σχολεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. «Θα είναι παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης και είναι παιδιά που μπαίνουν στην λογική της πιο έντεχνης μουσικής.

Σε αυτήν την εκδήλωση θα την κλείσουν όλα τα παιδιά με ένα κοινό τοπικό τραγούδι. 1.000 παιδιά μέσα στο Μέγαρο Μουσικής θα τραγουδούν και αυτό θα είναι πολύ ιδιαίτερο» ανέφερε.

Για τις 23 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με χορωδίες της Ροδόπης, ενώ μετά τα Χριστούγεννα θα υπάρχει εκδήλωση δημιουργικής απασχόλησης «με χριστουγεννιάτικα θέματα σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ της πόλης».

Το μεγαλύτερο event αναμένεται μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με πιο πιθανή ημερομηνία τις 26 Δεκεμβρίου. «Θα είναι μια εκδήλωση αντάξια του Μεγάρου και όμοιά της θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη» σημείωσε.

Η υπεύθυνη του Μεγάρου ενημέρωσε τους πολίτες ότι όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν και θα πρέπει στις περισσότερες να γίνεται κράτηση θέσεων μέσω της σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Αναφορικά με τον σχεδιασμό από τη νέα χρονιά υπογράμμισε αυτός ήδη υπάρχει με πολλές δράσεις και πρόσθεσε «ήδη φέτος έχουμε διανύσει μια πολύ καλή διαδρομή και νομίζω στο τέλος ο απολογισμός θα είναι υπέρ των συμπολιτών μας».

Τα σχόλια δικά σας!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑