Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 31st, 2023 | by fileto

0

Μήνυμα Μητσοτάκη σε υποψήφιους γαλάζιους περιφερειάρχες

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ…

Έμμεσες αναφορές στον Γιώργο Πατούλη και τον Παναγιώτη Νίκα, έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Μυτιλήνη, όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη θέση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Βέβαια το μήνυμά του απευθύνεται και σε όσους έχουν χριστεί από τον ίδιο και είναι υποψήφιοι περιφερειάρχες μηδενός εξαιρουμένου και του Χρήστου Μέτιου…

«Το κόμμα έχει κάνει πια συνολικά και για τις 13 περιφέρειες τις επιλογές του.

Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους τους εν ενεργεία Περιφερειάρχες τους οποίους το κόμμα επέλεξε τελικά να μην στηρίξει και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτή την κομματική επιλογή – δύσκολη ενδεχομένως γι’ αυτούς αλλά είναι κάτι που θέλω να το τονίσω», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε περιφερειάρχες που να μπορούμε να συνεργαστούμε αποτελεσματικά» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως «αυτό που χρειαζόμαστε είναι συνεργάτες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». «Οι τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν καλύτερα ποιος είναι καλύτερος να τους εκπροσωπήσει».

«Η επιλογή μας είναι περιφερειάρχες που μπορούν να υπηρετήσουν το δικό μας αναπτυξιακό όραμα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας πως «με αυτή την προσέγγιση θα κινηθούμε στις περιφερειακές εκλογές».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑