Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 24th, 2022 | by fileto

0

Έχει χάσει το μέτρημα ο Ζαμπούκης!

Σε ένα τρελό ράλι υποσχέσεων έχει επιδοθεί εδώ και καιρό ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και έχει χάσει το μέτρημα…

Το άγχος του για να επανεκλεγεί μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός και βλέπει ότι κάποιες μετρήσεις που γίνοναι δεν είναι θετικές για τον ίδιο και …τάζει, μοιράζει και υπόσχεται!

Τελευταίο του ανδραγάθημα μετά από συνάντηση με τον Πρόξενο επί οικονομικών θεμάτων του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Isaac Hansen-Joseph που είχε στο γραφείο του.

Δτο δελτίο Τύπου που έβγαλε αναφέρει μετά το προφανές που δεν είναι δικό του επίτευγμα ότι “στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η Αλεξανδρούπολη που αλλάζει καθώς αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα που απορρέουν από τη γεωστρατηγικής σημασίας θέση που κατέχει στον χάρτη”,., πάει παρακάτω!

Αναφέρει: “Ο δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στα μεγάλα έργα υποδομών και τις επενδύσεις δημοσίου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος είναι έτοιμος να υποστηρίξει επενδυτικές πρωτοβουλίες από τις ΗΠΑ. Τόνισε ωστόσο, ότι το στοίχημα και η μεγάλη πρόκληση είναι  να μη χαθεί ο αυθεντικός χαρακτήρας και η ταυτότητα της πόλης.

Αναφέρθηκε επίσης, στη συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης με το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων DT&S Cisco ενώ συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη σε προγράμματα που αφορούν στις καλλιέργειες και τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, με γνώμονα τις ανάγκες του τόπου μας και των ανθρώπων του”.

Κόψε κάτι βρε δήμαρχε, κόψε κάτι!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑