Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 26th, 2023 | by fileto

0

Οι διακινητές κανονικά στο έργο τους…

Συνελήφθησαν χθες (25-8-2023) σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις διακινητές, εκ των οποίων δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Επαρχιακή οδό Λευκίμης – Προβατώνα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε συνεργασία με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν έναν  ημεδαπό και έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας είχε δηλωθεί κλοπή την 23-8-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη τρίτη περίπτωση το απόγευμα σε περιοχή του Σουφλίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν έναν ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας  πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, δύο ζεύγη πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, Φερών και Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑