Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 10th, 2022 | by fileto

0

Εμφάνιση νίκης για Παπαδόπουλο στην Δράμα

Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και τους εξωτερικούς χώρους του Δημοτικού Ωδείου στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για τη Δράμα» με επικεφαλής και υπ. Δήμαρχο Δράμας τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Παρουσίαση των αρχών και θέσεων της παράταξης, καθώς και 59 υποψηφίων Συμβούλων, περίπου το 1/4 όσων απαιτούνται για πλήρες ψηφοδέλτιο, ενώ απομένει ακόμη ένας χρόνος για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών

Γ. Παπαδόπουλος: «Με διάθεση για προσφορά, με μεράκι και αγάπη για αυτόν τον τόπο, στοιχεία απαραίτητα για όσους ασχολούνται με τα κοινά, μπορεί να μπει τέλος στη μιζέρια και να γυρίσει το χαμόγελο στα χείλη κάθε Δραμινής και κάθε Δραμινού»

Με την παρουσία εκατοντάδων Δραμινών πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της νέας δημοτικής παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για τη Δράμα», με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας τον Γιώργο Παπαδόπουλο, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2022, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Σε μια συμβολική ημερομηνία, ακριβώς ένα χρόνο πριν από τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών, στις 8 Οκτωβρίου 2023, πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά όχι μόνο την αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά και τους εξωτερικούς χώρους του Δημοτικού Ωδείου, στέλνοντας το ισχυρό μήνυμα ότι η επανεκκίνηση για τη Δράμα αποτελεί μια βαθιά κοινωνική απαίτηση. Πολίτες κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για τη Δράμα» και παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Παπαδόπουλου, καθώς και την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων συμβούλων της παράταξης, δίνοντας παλμό με το συχνό και ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημά τους.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την εντυπωσιακή παρουσία του στην πρώτη επίσημη εκδήλωση της παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για τη Δράμα», η οποία έρχεται να εκφράσει την «επείγουσα απαίτηση για μεγάλες και ριζικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε νοοτροπίες και πρακτικές», με «ξεκάθαρο στόχο να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο, ο οποίος θα καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών του». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «στόχος μας δεν είναι να γυρίσουμε σελίδα στη διοίκηση του Δήμου Δράμας και να διαχειριστούμε καλύτερα την υπάρχουσα κατάσταση. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο και να ανατρέψουμε νοοτροπίες και αντιλήψεις που μας κρατάνε πίσω. Με διάθεση για προσφορά, με μεράκι και αγάπη για αυτόν τον τόπο, στοιχεία απαραίτητα για όσους ασχολούνται με τα κοινά, μπορεί να μπει τέλος στη μιζέρια και να γυρίσει το χαμόγελο στα χείλη κάθε Δραμινής και κάθε Δραμινού».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Παπαδόπουλου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων Συμβούλων της παράταξης. Συγκεκριμένα στην εξέδρα της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ανέβηκαν 59 πολίτες, περίπου το 1/4 όσων χρειάζονται για ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, κι ενώ απομένει ακόμη ένας χρόνος για τη διεξαγωγή των εκλογών. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για «μια πολυσυλλεκτική ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου και προέρχονται από κάθε κοινωνικό, επαγγελματικό και ηλικιακό φάσμα». Ακόμη επεσήμανε ότι οι υποψήφιοι Σύμβουλοι «αποτελούν ένα απαραίτητο κομμάτι σε ένα παζλ προσωπικοτήτων για το οποίο είμαι σίγουρος ότι απαντά στις σύγχρονες ανάγκες προσφοράς προς τους συμπολίτες μας και καλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις διοίκησης ενός οργανισμού, όπως είναι ο Δήμος Δράμας».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας παρουσίασε τους βασικούς άξονες της νέας δημοτικής παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για τη Δράμα», οι οποίοι «αφορούν ένα βασικό δίπολο, τον άνθρωπο, όλους εμάς που έχουμε επιλέξει να ζούμε σε αυτόν τον τόπο, και τον Δήμο, όλα όσα πρέπει να γίνουν για να αρχίσει η Δράμα να μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη πόλη».

Οι βασικές αρχές της παράταξης είναι:

•           Η εντιμότητα και η αξιοκρατία

•           Η διαφάνεια και η λογοδοσία

•           Η συναίνεση και η συνεργασία

•           Η συμμετοχικότητα και ο σεβασμός σε κάθε άποψη

•           Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα

•           Η αποφασιστικότητα και η τόλμη

•           Ο σχεδιασμός και η αποτελεσματικότητα

Οι βασικές θέσεις της παράταξης είναι:

•           Ανοιχτή επικοινωνία με τους δημότες

•           Ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών με συνεχείς παρεμβάσεις σε επίπεδο καθημερινότητας

•           Σχεδιασμός έργων που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες και υλοποίησή τους μέσω κάθε διαθέσιμου πόρου

Ακόμη, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως ο ίδιος και η ομάδα του δεσμεύονται για:

•           Στήριξη όλων των πολιτών στις βασικές τους ανάγκες και στα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

•           Βελτίωση της ποιότητας ζωής

•           Αναβάθμιση των παρεχόμενων από τον Δήμο υπηρεσιών

•           Ανάκτηση του αστικού χαρακτήρα της πόλης

•           Ισότιμη αντιμετώπιση των κατοίκων στις κοινότητες

•           Αξιοποίηση των υποδομών του Δήμου και δημιουργία νέων

•           Εκμετάλλευση κάθε δυνατότητας χρηματοδότησης και τέλος στις χαμένες ευκαιρίες

Ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «η επανεκκίνηση για τη Δράμα θα γίνει πραγματικότητα» και ότι «η παράταξη “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για τη Δράμα” θα είναι η νικήτρια των δημοτικών εκλογών», ολοκληρώνοντας την ομιλία του με το σύνθημα «Πάμε μπροστά!».

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Φιλιώ Παντικίδου, η οποία αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία του υποψηφίου Δημάρχου στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, διαβάζοντας στη συνέχεια το βιογραφικό του, με τις θέσεις ευθύνης από τις οποίες υπηρέτησε τους πολίτες της Δράμας ο Γιώργος Παπαδόπουλος και υπογραμμίζοντας ότι «ποτέ δεν τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με αρνητικό τρόπο».

Γραπτό χαιρετισμό, ευχόμενος καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια του Γιώργου Παπαδόπουλου, απέστειλε ο πρώην Δήμαρχος Δράμας και πρώην Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαργαρίτης Τζίμας.

Για τον υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας και την προσωπικότητά του, μίλησε η Σοφία Τσακιρίδου, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και συνεργάτης του Γιώργου Παπαδόπουλου κατά τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας.

Η κα Τσακιρίδου αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα του κ. Παπαδόπουλου, ενώ αναφέρθηκε στο πως αντιμετώπιζε δύσκολες καταστάσεις της καθημερινότητας, στον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας και της υγειονομικής κρίσης, αλλά και στη συνεχή δουλειά του για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών. Όπως είπε η κα Τσακιρίδου, «δούλευε από νωρίς το πρωί αγόγγυστα και με μια μόνιμη αγωνία να μαθαίνει τι απασχολεί τον τόπο, προκειμένου να βρίσκει λύσεις. Όχι μόνος του, με τους Διευθυντές των υπηρεσιών και με τους υπαλλήλους του. Μου έλεγε πολλές φορές, “Σοφία η ενότητα είναι η δύναμη της ομάδας”». Ακόμη, η κα Τσακιρίδου στάθηκε στο σημαντικό ρόλο που έχει στη ζωή του Γιώργου Παπαδόπουλου η οικογένειά του, η σύζυγός του και τα παιδιά του, ενώ μίλησε και για τον ίδιο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε όσους τον επισκέπτονταν στο γραφείο του, είτε επρόκειτο για επίσημους προσκεκλημένους είτε για πολίτες της Δράμας. «Στον χαρακτήρα του Γιώργου δεν υπάρχουν διακρίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον κ. Παπαδόπουλο, «τον φίλο και συνεργάτη Γιώργο», μίλησε επίσης η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κα Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, η οποία πρότεινε αυτοβούλως τον εαυτό της για να προλογίσει τον υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας στην εκδήλωση. Η κα Καρατζόγλου στάθηκε στη συνεργασία που είχε με τον κ. Παπαδόπουλο για 23 χρόνια, τόσο ως Διοικήτρια του Νοσοκομείου, αλλά και παλαιότερα από θέσεις ευθύνης στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας. Όπως ανέφερε η κα Καρατζόγλου, μπορεί ηγέτης να γεννιέσαι, όμως «αυτοδιοικητικός ηγέτης γίνεσαι», υπογραμμίζοντας πως ο Γιώργος Παπαδόπουλος «διαθέτει κάθε προσόν για να μπορέσει να ανταπεξέλθει». Συγκεκριμένα, «έχει βαθιά γνώση όλων των διαδικασιών που διέπουν τον Δήμο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Συνεργατικότητα. Ξέρει να ακούει. Ξέρει να εμπνέει, να οργανώνει. Ήταν και θα είναι πάντα παρών όταν τον χρειάζεσαι. Ενημερώνεται από όλες τις πηγές. Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες. Διπλοτσεκάρει. Αρνείται κι ας του κοστίζει. Δεν έχει πίσω λόγια. Και κυρίως δεν έχει κοντή μνήμη. Δεν λέει ναι εύκολα, γιατί πρέπει να συμβουλευτεί την ομάδα του. Δεν προσβάλλει, ακόμη κι όταν αντιπαρατίθεται. Δεν διεκδικεί για τον εαυτό του τις επιτυχίες. Προβάλλει τους συνεργάτες του. Αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό στο έπακρο. Δημιουργεί ευκαιρίες χρηματοδοτικές με την επιμονή του, αλλά και δεν χάνει ευκαιρία για να επωφεληθεί ο τόπος. Είναι περήφανος που μπορεί να βλέπει αποτελέσματα, έργα, δράσεις, υπηρεσίες ή άλλα, στα οποία συνέβαλε να πραγματοποιηθούν. Δεν φοβάται να εκτεθεί στις προκλήσεις. Μπορεί και αναγνωρίζει τα λάθη του και ζητάει συγγνώμη. Διαφωνεί, αλλά πάντα με επιχειρήματα. Προφανώς και δεν μπόρεσε να κάνει ότι ονειρεύτηκε ή ότι ήταν ο προσωπικός του στόχος. Μέχρι τώρα όμως υπήρχε μια ειδοποιός διαφορά. Δεν αποφάσιζε ο ίδιος. Πρότεινε, εισηγούνταν. Και τώρα θα εισηγείται και θα θέτει στην κρίση πολλών τα σχέδιά του, αλλά θα έχει τον τελευταίο και καθοριστικό λόγο. Όπως και την ευθύνη των επιλογών του. Ξέρω όμως ότι είναι τιμή του αυτό. Και θεωρεί χρέος του προς τους πολίτες να το κάνει».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ν. Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κ. Βασίλης Δελησταμάτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρ. Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δράμας και πρ. Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Μουρβετίδης, ο εκπρόσωπος του κόμματος «Ελληνική Λύση» κ. Μιχάλης Κουρτίδης, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας κα Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων.

Υποψήφιοι σύμβουλοι παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για τη Δράμα»

Μαυρίδου Χαρίκλεια Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Καβάλας. Ασχολείται με το Ίντερνετ μάρκετινγκ. Είναι ταυτόχρονα φωτογράφος και εκπρόσωπος παιδικής ιδιωτικής κατασκήνωσης.

Γκλαβόπουλος Παναγιώτης Ελεύθερος επαγγελματίας – Φυσικοθεραπευτής. Απόφοιτος Σχολής Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης. Μέλος παλαιμάχων χάντμπολ Μέλος Σχολής Καταδύσεων και Καταδυτικών Εργαλείων Δράμας.

Βερβερίδης Γιώργος Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Διετέλεσε επί χρόνια Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πυρρίχιος.

Σαλπιγκτίδης Παναγιώτης Πολιτικός Μηχανικός – Προϊστάμενος Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Προσοτσάνης. Έως το 2015 διατηρούσε Ιδιωτικό Γραφείο Μελετών – Κατασκευών Ιδιωτικών Έργων. Από το καλοκαίρι του 2015 διορίστηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Προσοτσάνης.

Σαρίδης Παύλος Είναι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και από το 2007 υπηρετεί ως υπαξιωματικός στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

Πηγαδά Σοφία Έχει σπουδάσει Βρεφονηπιοκομία. Ασχολήθηκε με τον τουριστικό τομέα στο νησί της Κώ και στο Μπάνσκο. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Μέλος για πολλά χρόνια της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας.

Δημητριάδης Δημήτριος Εν ενεργεία αστυνομικός με βαθμό υπαξιωματικού. Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων. Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕΙ Σερρών.

Καραγιαννίδης Κωνσταντίνος Χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων έργου – Βοηθός Εργοδηγού. Εργάζεται στον χώρο της εξόρυξης μαρμάρων στην Δράμα και είναι ενεργό μέλος του σωματείου χειριστών Δράμας. Επίσης είναι μέλος στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελακίων.

Κοτζαμπάσης Φώτης Γεωπόνος, ιδιοκτήτης σύγχρονης θερμοκηπιακής μονάδας, και νέος αγρότης

Καλτσίδης Ματθαίος Απόφοιτος της Σχολής Παστέρ, του Τμήματος Χειριστής Ιατρικών Συσκευών. Κατά κύριο επάγγελμα αγρότης και τα τελευταία χρόνια είναι υδρονομέας του ΤΟΕΒ Ρέμβης. Χοροδιδάσκαλος Ποντιακών χορών.

Πασχαλίδου Δέσποινα Πτυχιούχος ΜΒΑ στο Μάρκετινγκ και κάτοχος διπλώματος στελεχών στο Μάρκετινγκ. Υπάλληλος του Ομίλου ΟΤΕ στο κατάστημα Cosmote Δράμας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πανελληνίου Σωματείου Υπαλλήλων Γερμανός, Γενική Γραμματέας του Πανελληνίου Σωματείου Υπαλλήλων Γερμανός Α.Μ.Θ.

Χαλκίδης Δημήτριος Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη το 1981 στη στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Υπηρέτησε σε υπομονάδες, μονάδες, συγκροτήματα και επιτελεία του όπλου του και των Ε.Δ. γενικά. Του απονεμήθηκαν οι προβλεπόμενες τιμητικές διακρίσεις και μετάλλια. Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Πετράς Χαράλαμπος Δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, διατηρεί γραφείο στη Δράμα όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Δεβρίκης Κωνσταντίνος Εκπαιδευτικός, καθηγητής πληροφορικής Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στη διαχείριση υδάτινων πόρων Ν. Δράμας. Συγγραφέας σχετικού βιβλίου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροποτάμου.

Πούλιος Αντώνης Εν ενεργεία Αστυνομικός στο Α.Τ. Δράμας. Μέλος του Μουσικοδραματικού συλλόγου Κ. Αγρού από το 1979 ως μουσικός, χορευτής και μέλος επί σειρά ετών του Διοικητικού Συμβούλιου. Μέλος για πολλά χρόνια της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ελπίδας Καλού Αγρού.

Γιαγκοζιδης Ιωάννης Ελεύθερος επαγγελματίας, συμμετέχει στο Κέντρο διημέρευσης και φροντίδας ατόμων με αναπηρία. Παντρεμένος με δυο παιδιά.

Κρανάς Νικόλαος Δημόσιος υπάλληλος, αιρετό μέλος στο Σωματείο Συνδικαλιστών Συνοριακής φύλαξης

Ρεμόντης Σταμάτης Απόστρατος αξιωματικός. Διετέλεσε Πρόεδρος στο αθλητικό σωματείο Ολυμπιακή Ακαδημία Δράμας για 16 χρόνια. Το 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δράμας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος από το 2015 έως και το 2018 στη Διεύθυνση Καθαριότητας, Πράσινου και αδέσποτων ζώων.

Παπαδοπούλου – Παγκάλου Σαββατούλα Προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου Δράμας. Σύζυγος του Χαράλαμπου Πάγκαλου και μητέρα τριών παιδιών. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας. Γενική γραμματέας της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Δράμας. Μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας Επιστημών Αγωγής Δράμας.

Γασπαράκης Στέλιος Υποστράτηγος εν αποστρατεία. Υπηρέτησε σε Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων επί 28 συναπτά έτη εκτελώντας τα καθήκοντα που προβλεπόταν για το βαθμό που έφερε. Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα μετάλλια. Υπηρέτησε διοικητής της 5ης Μοίρας Καταδρομών Δράμας. Τον Μάρτιο του 2021 με απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου. Παντρεμένος με τρία παιδιά.

Κεσίδης Λεόντιος Οικοδόμος. Πρόεδρος του Συλλόγου Παλλινοστούντων Ποντίων Τσάλκα.

Μάρκου Δημήτριος Ελεύθερος επαγγελματίας, ηλεκτρολόγος. Πτυχιούχος Τεχνικής Σχολής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων. Σύμβουλος 2010-2014 με την παράταξη Πόλη και Ζωή

Αρχιτεκτονίδης Αριστοτέλης Πρώην υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Γνωστός λυράρης, συνεργάζεται με τον πολιτιστικό σύλλογο Μαυροβάτου. Είναι μέλος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Δράμας

Συμεωνίδης Αβραάμ Πολιτικός μηχανικός. Διατηρεί Γραφείο Μελετών – Κατασκευών Ιδιωτικών Έργων. Πρόεδρος Μαυροβάτου 2003-2006 και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ηρακλής Μαυρβάτου 1999-2007

Μυστακίδης Αντώνης Απόστρατος Ανθυπολοχαγός. Υπηρέτησε στο σώμα του Κτηνιατρικού ως εκπαιδευτής στρατιωτικών σκύλων και από το 2006 προϊστάμενος εκπαίδευσης και αναπαραγωγής.

Ηλιάδης Νικόλαος Συνταξιούχος νοσοκόμος, διετέλεσε επί πολλά χρόνια πρόεδρος νοσηλευτών Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Πρώην Εντεταλμένος Σύμβουλος τοπικών διαμερισμάτων και πολιτικής προστασίας Δήμου Δράμας.

Γρηγοριάδου Αναστασία Ιδιωτική υπάλληλος, έγγαμη με δυο παιδιά

Πάνος Κωνσταντίνος (Καρακώστας) Εργάζεται σε εταιρία μαρμάρου με έδρα τη Δράμα. Δάσκαλος σύγχρονων χορών (Latin), μέλος του Πολιτιστικού Ομίλου μοντέρνων χορών.

Ηλιάδης Χαράλαμπος Συνταξιούχος ΙΚΑ. Πρόεδρος Κουδουνίων 2010-2019

Τσελεμπίδης Γρηγόρης Συνταξιούχος πυροσβέστης, υπηρέτησε στη Ρόδο, στη Δράμα και στο Παρανέστι. Παντρεμένος με δυο παιδιά ηλικίας 24 και 18.

Καγγελίδης Κωνσταντίνος Ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολείται με την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων και την κομποστοποίηση οργανικών υλικών.

Κωφού Χαρίλαος Δημοτικός υπάλληλος Δήμου Δοξάτου. Υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων. Μέλος της Φιλαρμονικής Χωριστής.

Λυκίδης Στέφανος Στρατιωτικός εν ενεργεία, με υπηρεσία στο Τάγμα Εθνοφυλακής Δράμας. Έγγαμος με τρία παιδιά.

Παπαδοπούλου Κυριακή Υπηρετεί στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Κτηνιατρικής Δράμας. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον «Σχεδιασμό και Διαχείριση Αστικού Πρασίνου».

Μαυρίδης Χρήστος Απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, Χειριστής Ελικοπτέρων, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού Δράμας, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος.

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με τρία παιδιά, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιφύτου.

Παπαχρήστου Κωνσταντίνος Αυτοκινητιστής

Γεωργιάδης Κωνσταντίνος Νοσηλευτής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Ταμίας Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδηρονέρου. Παντρεμένος με ένα παιδί.

Γεράκη – Σαραλιώτη Μεταξία Συνταξιούχος Ελληνικών Ταχυδρομείων. Εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. των συνταξιούχων ΕΛΤΑ Α.Μ.Θ. Μέλος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Τασούδης Γιώργος Ελεύθερος επαγγελματίας. Έμπορος μονωτικών υλικών από το 1999. Μέλος της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ του ΚΑΟΔ.

Αραμπατζής Νίκος Αστυνομικός,, υπηρέτησε επί δεκαετία στην ασφάλεια της Ελληνικής Βουλής. Υπήρξε πρωταθλητής στο Άλμα εις ύψος, μέλος της εθνικής ομάδας παίδων. Το 2001 εισήχθη στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών.

Αλμπανόπουλος Πασχάλης Διανομέας, ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

Μουστάκας Νικόλαος Απόφοιτος ΤΕΕ, στο τμήμα υπαλλήλων διοίκησης. Εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως χειριστής μηχανημάτων σε λατομεία της Δράμας.

Αράπογλου Ανατολή Ελεύθερη επαγγελματίας, αυτοκινητίστρια. Πρόεδρος του Ραδιοταξί και Σωματείου Ταξί Δράμας. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σαββίδης Αχιλλέας Αστυνομικός, παντρεμένος και πατέρας 4 τέκνων.

Σανοζίδης Τρύφων Απόφοιτος ΟΑΕΔ και τεχνικού λυκείου ΤΕΕ. Από το 2004 υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις ως ΕΠ.ΟΠ. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά.

Αλεξιάδης Γιώργος Συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα

Νικολαΐδης Ιωάννης (Νούλης) Ελεύθερος Επαγγελματίας. Αθλητής της Άρσης Βαρών με πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Άρσης Βαρών

Μάρκου Σπύρος Λογιστής, Φοροτεχνικός. Ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία 25 χρόνια.

Καλούτσικος Σταύρος Ιδιωτικός υπάλληλος σε δραμινή εταιρία μαρμάρων. Δάσκαλος πολεμικών τεχνών

Αναστασιάδου Δέσποινα Πολιτικός μηχανικός, κτηνοτρόφος, και υλοτόμος. Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Παπάδων.

Νικολαΐδης Νίκος Πτυχιούχος οικονομικών, Φοροτεχνικός.

Πρέπου Παναγιώτης Ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εμπορίας ποτών. Πατέρας πέντε παιδιών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑