Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 1st, 2023 | by fileto

0

Όλα ανοιχτά για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Για ακόμη μια φορά είναι ξεκάθαρο ότι οι εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς κεντρικά η ΝΔ δεν φαίνεται και πολύ σίγουρη για τη νίκη Μέτιου, μια και οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν ένα ΚΑΘΑΡΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.

Σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έχει καλή πληροφόρηση από τα άδυτα της ΝΔ τονίζει σε ρεπορτάζ ότι ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜ-Θ λόγω της παρουσίας του Χριστόδουλου Τοψίδη που δεν θεωρείται πλέον αουτσάιντερ, αλλά φαβορί…

Και αυτό γιατί οι πληγές από την μεγάλη φωτιά που έκαψε ένα εκατομμύριο στρέμματα ζωτικής σημασίας χλωρίδας στοιχειώνει και την διοίκηση της Περιφέρειας, ενώ έχουμε ανοιχτό έναν χειμώνα που φαίνεται ότι θα έχει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή μας.

Με άλλα λόγια ο περιφερειάρχης και χρισμένος από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρίσκεται σε δυσμενή θέση και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι η αποστολή κάποιων βουλευτών να βοηθήσουν την κατάσταση ήταν …πασαλλείματα.

Η Κυριακή θα δείξει που πάει το πράγμα μια και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται την δεύτερη Κυριακή να θέλει να βάλει πλάτη στον Χρήστο Μέτιο, ούτε και το ΠΑΣΟΚ (αυτό που παραμένει ορθόδοξο και δεν έχει λοξοδρομήσει) εφόσον πιστεύουν ότι μια τέτοια επιλογή θα ακυρώσει την πολιτική τους στη Θράκη.

Τέλος υπάρχει και η δεξαμενή της ακροδεξιάς που δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση να δώσει στήριξη στον χρισμένο γαλάζιο περιφερειάρχη…

Τα υπόλοιπα στην κάλπη!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑