Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 9th, 2022 | by fileto

0

Να ξαναγυρίσουν οι αστυνομικοί στην Ξάνθη!

Να σταματήσει άμεσα η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας από την Ξάνθη

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ με έγγραφό της ζητά από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΜΘ Πασχάλη Συριτούδη τα εξής:

Βάσει της ανωτέρω σχετικής σας διαταγής ενισχύουμε την Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας μετά την πτώση αεροσκάφους, η οποία έχει τροποποιηθεί και σήμερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης σε κάθε ωράριο διαθέτει ένα πλήρως επανδρωμένο περιπολικό με δύο αστυνομικούς, δηλαδή συμπεριλαμβανομένων των αδιάθετων αλλαγής η Ξάνθη στερείται καθημερινά οχτώ αστυνομικούς, την ώρα που όλες οι υπηρεσίες της Ξάνθης υπολειτουργούν, με τους συναδέλφους να έχουν κατά πολύ ξεπεράσει τις δυνάμεις τους.

Ευρισκόμενοι περίπου στα μέσα του Αυγούστου, όπου οι άδειες του προσωπικού, όπως είναι φυσιολογικό επιβαρύνουν τον υπηρεσιακό σχεδιασμό, η νέα έξαρση του Κορονοϊού που χτυπάει και πάλι πολλούς συναδέρφους, η ανωτέρω σχετική σας διαταγή έχει διαλύσει όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α. Ξάνθης.

Φυσικά αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη ενίσχυσης της όμορης αστυνομικής διεύθυνσης, εξαιτίας αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού, αλλά ως συνδικαλιστικός φορέας των αστυνομικών της Ξάνθης οφείλουμε να αντιδράσουμε, καθώς η υπηρεσιακή ζωή των μελών μας έχει γίνει «έρμαιο» των διαταγών σας, ειδικά και ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, μιας και όπως θα γνωρίζετε και η διεύθυνση μας έχει να αντιμετωπίσει δεκάδες εκδηλώσεις.

Οι ημερήσιες αναπαύσεις δεν χορηγούνται όπως προβλέπεται, η έκδοση της εβδομαδιαίας υπηρεσίας αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός και το «φαινόμενο» του μονού περιπολικού πλέον να αποτελεί κανόνα και όχι εξαίρεση είναι κάποια από τα ανεπίτρεπτα αποτελέσματα που επιφέρει και η διαταγή σας.

Για τον λόγο αυτό κύριε Γενικέ απαιτούμε όπως σταματήσει άμεσα η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας από την Ξάνθη, καθώς θα αναγκαστούμε μετά να προβούμε σε όλες τις ενέργειες που θα προασπίσουν τα δικαιώματα των μελών μας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑