Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 11th, 2023 | by fileto

0

Με αίτιο τον έρωτα …θα έχει η βραδιά και δώρα!

«Το θέμα μας είναι η αγάπη για την Καβάλα, η αφορμή μόνο είναι ο Βαλεντίνος» αναφέρει σε συνέντευξή του ο Γιάννης Εριφυλλίδης αναφερόμενος στο πάρτι που ετοιμάζει η παράταξη του και τις κινήσεις των υποψηφίων στην αυτοδιοίκηση…

Θέλουμε να φέρουμε κοντά όλους όσους αγαπούν την Καβάλα και με αφορμή την γιορτή του Βαλεντίνου να διασκεδάσουμε όλοι μαζί είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης για το πάρτι που ετοιμάζει η παράταξη του ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.

«Περιμένουμε να έρθουν και ερωτευμένα ζευγάρια ή άνθρωποι που θέλουν να ερωτευθούν γιατί ποτέ δεν ξέρεις που κρύβεται ο έρωτας. Οπότε θα έχουμε μέσα στα δώρα που θα γίνει και μία κλήρωση, και αυτό το διήμερο ή δύο διανυκτερεύσεις στο Hydrama το ξενοδοχείο στη Δράμα με τα spa και όλα αυτά, είναι μία φρέσκια ιδέα κάτι διαφορετικό και ανάλαφρο ταυτόχρονα.

Ο κόσμος έχει βαρεθεί τις στείρες αντιπαραθέσεις τις κόντρες εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, δεν είναι μόνο αυτό η πολιτική. Δεν είναι μόνο κόντρα, εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι ως παρατάξεις και αυτό σηματοδοτεί και πως θα λειτουργούμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε ως διοίκηση, είτε ως αντιπολίτευση, είμαστε υπέρ του ο κόσμος να περνάει καλά και μάλιστα με ποιοτικές εκδηλώσεις και πάντοτε κάτι λίγο διαφορετικό.

Δεν σταθήκαμε σε μία γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που κάποιος θα έλεγε ότι είναι μπανάλ, ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει κτλ.

Όχι, το κάναμε με το «I love Καβάλα» καλώντας αυτούς που αγαπάνε την Καβάλα να περάσουν ένα βράδυ όλοι μαζί σε έναν πολύ ζεστό χώρο».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑