Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 22nd, 2023 | by fileto

0

Πέταξε πάνω από τα καμένα ο Κασσελάκης

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΑΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

Με αεροσκάφος της Egnatia Aviation από το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα ο Στέφανος Κασσελάκης που επισκέπτεται σήμερα την Καβάλα πέταξε πάνω από το καμένο δάσος της Δαδιάς και είδε το μέγεθος της καταστροφής…

Στο τετραθέσιο Diamond DA 42 ήταν μαζί ο πιλότος και η Τάνια Ελευθεριάδου, πρώην βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Diamond DA42 Twin Star είναι ένα τετραθέσιο, δικινητήριο, με έλικα αεροπλάνο που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την κινεζική εταιρεία «Diamond Aircraft Industries» με έδρα την Αυστρία.

Την πρόθεσή του να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και αν την Κυριακή δεν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, έκανε γνωστή ο Στέφανος Κασσελάκης από την Καβάλα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

«Δεν προκάλεσα εγώ την πόλωση. Παροτρύνω όλους και όλες να συνειδητοποιήσουν τι διακυβεύεται από εδώ και πέρα. Διακυβεύεται το μέλλον του τόπου και το αν τα παιδιά της χώρας θα μεγαλώσουν σε μια προοδευτική χώρα ή σε ένα αναποτελεσματικό κράτος που σου λέει είσαι στη μοίρα σου, ζεις από τύχη», ανέφερε στους δημοσιογράφος ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι ακριβώς δουλεύει από τον κρατικό μηχανισμό; Είναι κοινή λογική και ανθρωπιά, ο κόσμος έχει ανάγκη μια προοδευτική κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 4 ημέρες, δεν μπορώ να μιλάω άλλο», είπε επίσης κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑