Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 3rd, 2023 | by fileto

0

Η Μαρία Μαντζουράνη με τον Χαρ. Χρυσανίδη

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Μαρία Μαντζουράνη με μεγάλη παρουσία στο Μουσείο Καπνού Καβάλας και με επαρκή επιστημονική γνώση κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο Καβάλας με τον συνδυασμό ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ του Χαράλαμπου Χρυσανίδη…

Ποιά είναι η Μαρία;

Γεννήθηκα το 1971 και μεγάλωσα στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου στην Καβάλα. Αποφοίτησα το 1995 από το Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα και είμαι μητέρα ενός παιδιού.

Όσον αφορά τον εργασιακό μου βίο, το 1996 εντάχθηκα ως δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση («Πρωινή»), τον ημερήσιο τύπο (εφημερίδα «Το Χρήμα») και τον περιοδικό τύπο (Περιοδικό “Service”). Από το 1999 και μέχρι το 2022 εργάστηκα στο Δημοτικό Μουσείο Καβάλας και στο Μουσείο Καπνού του Δήμου Καβάλας με κύριο έργο την ενασχόληση με τις αρχειακές και μουσειακές συλλογές, την ιστορική έρευνα και τεκμηρίωση, την ιστορική περιήγηση τωνεπισκεπτών στο χώρο και την εκπαίδευση του προσωπικού του Μουσείου, την προβολή και διάχυση των πολιτιστικών αγαθών της Καβάλας.

Από το 2008 και μέχρι σήμερα είμαι εν ενεργεία Γενική Γραμματέας του Ινστιτούτου Κοινωνικών κινημάτων και ιστορίας Καπνού (Ι.Κ.Κ.Ι.Κ), το οποίο ασχολείται με την ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης της Καβάλας ως μητρόπολης του καπνού και του συνδικαλιστικού κινήματος και έχει ήδη στο ενεργητικό την οργάνωση του 1 ου Διεθνούς Συνεδρίου Καπνού στην Καβάλα (2018).

Από το 2023 δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στην επιχείρηση «ΙΧΩΡ» παρέχοντας υπηρεσίες επιμορφωτικών σεμιναρίων, οργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων, ιστορικών ερευνών, μάλαξης και χειροπρακτικής.

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Καβάλας, μπαίνω στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Χαράλαμπου Χρυσανίδη, με στόχο την υλοποίηση του ρεαλιστικού και ελπιδοφόρου προγράμματος του συνδυασμού “ΕΡΓΟ ΤΩΡΑ”.

#έργοτώρα#έργομαζί#ΔήμοςΚαβάλας#υποψήφιοι


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑