Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 21st, 2022 | by fileto

0

Ποιοί πήγαν στον Καραμανλή στη Λάρισα!

  • Από την περιοχή μας εκεί βρέθηκαν ο Μένανδρος Μαρινάκης, ο Ιορδάνης Παπαντίδης όπως και ο Αλέξανδρος Κοντός

Στη Λάρισα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη, στην οποία ο κ. Καραμανλής ήταν παρών.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Οι Απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» και η παρουσίαση θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ όπως ανέφερε και ο ίδιος ο συγγραφέας μιλώντας στη «Θεσσαλία τηλεόραση», παρουσιάζει άγνωστες πτυχές από την πολυτάραχη περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, όπως τις υποκλοπές, τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία, τα Δεκεμβριανά του 2008 με τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, την απόπειρα εις βάρος του Καραμανλή, το βέτο στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια, τις συμφωνίες για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, το Βατοπέδι κ.α.

Όπως αναφέρει και το thessaliatv.gr, στο χώρο του ξενοδοχείου όπου ο κ. Καραμανλής έφτασε χθες, τον περίμεναν παλιοί του φίλοι από τη Λάρισα όπως ο πρώην νομάρχης Λουκάς Κατσαρός, ο πρώην υπουργός Γεωργίας και νυν πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής Αλέξανδρος Κοντός και οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ Βασίλης Μπατζηλιώτης και Κώστας Λόλας.

Από την περιοχή μας εκεί βρέθηκαν ο Μένανδρος Μαρινάκης, ο Ιορδάνης Παπαντίδης όπως και ο Αλέξανδρος Κοντός που προαναφέραμε!

Το Σάββατο ο κ. Καραμανλής, παρέστη σε δείπνο που παρέθεσε για εκείνον ο απόστρατος πτέραρχος και πρώην στενός συνεργάτης του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Γρηγόρης Πρεζεράκος.

Όπως αναφέρει και το onlarissa.gr, μεταξύ άλλων στη Λάρισα προσκλήθηκαν και παρίστανται οι τρεις βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλα Μπίζιου, επίσης οι βουλευτές Κωνσταντίνος Κοντογεώργος και Ανδρέας Κουτσούμπας, ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Βαληνάκης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μετά της συζύγου του Χριστίνας, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βασίλης Μπατζηλιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αρυγρόπουλος, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και ο τέως δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑