Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 23rd, 2023 | by fileto

0

Η μειονότητα την Κυριακή παίζει τα ρέστα της…

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ…

ΘΡΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ :

Οι βουλευτές θα πρέπει να σταθούν όρθιοι!» αναφέρει γνωστός προξενικός δημοσιογράφος σε άρθρο του για τους μειονοτικούς βουλευτές. Τους προειδοποιεί εδώ διακυβεύεται το μέλλον τους, ότι η Ελλάδα τους στήνει παγίδα, στην οποία οι βουλευτές δεν πρέπει να πέσουν επ’ ουδενί.

Γράφει πως αν χρειαστεί, θα πρέπει (οι εκλεγμένοι) να αποχωρήσουν ενεργώντας όπως ορίζει η πολιτική και, αν χρειαστεί, να παραιτηθούν από τα κόμματά τους και να παραμείνουν στη Βουλή ως ανεξάρτητοι.

Εάν ο Οζγκιούρ Φερχάτ, ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Μπουρχάν Μπαράν (ΚΙΝΑΛ) δεν μπορούν να σταθούν όλοι μαζί όρθιοι αυτήν την περίοδο, δηλώνει ότι αυτή η υπόθεση έχει χαθεί.

Οπως χαρακτηριστικά γράφει “Θα είναι αναπόφευκτο μετά η μειονότητα να αναρωτηθεί γιατί σας ψήφισε»

Στο άρθρο του εκδηλώνει την απέχθεια του για τον βουλευτή, Ιλχάν Αχμέτ του ΚΙΝΑΛ από τον οποίο γράφει ότι η μειονότητα δεν μπορεί να περιμένει πολλά. Απευθυνόμενος στους μουσουλμάνους βουλευτές τους λέει “ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να υποθηκεύετε το μέλλον της μειονότητας!

Αυτό να είναι εις γνώσιν σας. Βγείτε και μιλήστε… Υπερασπιστείτε τη Μουσουλμανική Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης και βάλτε ένα τέλος!

Αν χρειαστεί, ας μην έχουν τα κόμματα κανέναν υποψήφιο από τη Μειονότητα, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Αλλά μην λυγίζετε!

…Προσέξτε, η παγίδα είναι μεγάλη!

Ενώ έτερος μειονοτικός δημοσιογράφος που έχει πάρει εργολαβικά την αποτροπή εκλογής του Ιλχάν Αχμέτ γράφει: “Το δίλημμα που επιβάλλεται είναι ξεκάθαρο: ή θα είσαι Έλληνας μουσουλμάνος και θα πάρεις το επιδοματάκι σου ή θα είσαι τουρκική μειονότητα και θα δεν θα πάρεις τίποτα

Άντε να σας δω, πόσες ψήφους θα δώσετε στον άρχοντα Ιλχάν (Αχμέτ)”.Ετσι παίζεται το παιχνίδι στην Θράκη.

Αν συνδυαστεί η ανωτέρω εκστρατεία με πρόσφατα άρθρα και δηλώσεις διαφόρων ασπόνδυλων υπέρμαχων της τουρκικής ταυτότητας ολόκληρης της μουσουλμανικής μειονότητας από την πλειονοτική πλευρά, τότε γίνεται αντιληπτό ότι η Ροδόπη και ίσως και η Ξάνθη όχι στον ίδιο βαθμό, αποτελούν πλέον το πεδίο όπου θα αναμετρηθεί η αποφασιστικότητα της νέας κυβέρνησης με την διαχρονική τουρκική ανάμιξη δια του Προξενείου στις ελληνικές εκλογές σε ένα περιβάλλον που δεν θα είναι όμοιο με αυτό του παρελθόντος.

Οι υποκινητές του Προξενείου δείχνουν απροκάλυπτα το σχέδιο τους για εκλογή μόνο των τριών εκλεκτών τους και αποτροπή εκλογής του Ιλχάν Αχμέτ, συνθλίβοντας με την πίεση τους την μειονότητα η οποία ασφυκτιά.

Η έκπληξη που τους επιφυλάσσει η μειονότητα για την Κυριακή θα είναι εκκωφαντική!

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑