Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 4th, 2023 | by fileto

0

Ψάχνουν ημερομηνία για τον Κυριάκο…

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜ-Θ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ

Tην επιβεβαίωση της πολιτικής κυριαρχίας της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτή καταγράφηκε στις εθνικές κάλπες του Ιουνίου 2023, έχει θέσει ως στόχο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με αιχμή τις 13 Περιφέρειες της χώρας, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρωθυπουργός ξεκίνησε περιοδείες στο πλευρό των υποψήφιων Περιφερειαρχών που έχουν λάβει το χρίσμα της Πειραιώς. Η αρχή έγινε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά όπου μίλησαν σε συγκέντρωση πολιτών σε καφέ της περιοχής.

Πεποίθηση των στελεχών της ΝΔ είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσουν και τις 13 Περιφέρειες είτε από τον πρώτο είτε από τον δεύτερο γύρο. Όπως αναφέρει η iefimerida.gr, αναλύοντας στη ΝΔ και τις δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί, αλλά και τα στοιχεία που συγκεντρώνει το κυβερνητικό επιτελείο από μετρήσεις σε τοπικό επίπεδο, εκτιμούν πως το πολιτικό κλίμα σε σχέση με τις εθνικές εκλογές δεν έχει αλλάξει και η δυναμική που είχε αναπτυχθεί παραμένει σταθερή, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, κυρίως από τις φυσικές καταστροφές.

Για να συμβεί αυτό πρέπει όλοι να «βάλουν πλάτη», όπως ζήτησε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την περασμένη Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης, γι’ αυτό κλιμάκια βουλευτών και υπουργών θα βρεθούν σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, ώστε να στηρίξουν τους υποψηφίους της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο, ενδέχεται να επισκεφτεί την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και να συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, τον οποίο στηρίζει ο Πρωθυπουργός και η ΝΔ, το χρονικό διάστημα ανάμεσα στις δύο Κυριακές των εκλογών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑