Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 14th, 2024 | by fileto

0

Ποιό είναι το Lulu Μaudite στην Καβάλα;

ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”


Η ομάδα του δημοφιλούς bar restaurant “Τσαλαπετεινός” έστησε το όμορφο μαγαζί με μια καλή ομάδα επαγγελματιών: τον pastry chef Αντώνη Μαυρίδη και την vegan chef Μαριλού Καρφαρίδου.

Το μενού του καταστήματος περιλαμβάνει κυρίως γαλλική patisserie και πολλά από τα γλυκά ετοιμάζονται a la minute την ώρα της παραγγελίας.

Σταρ του μαγαζιού είναι το μιλφέιγ με αέρινη τραγανή σφολιάτα που έρχεται από το Παρίσι, όπως και πολλές πρώτες ύλες όπως το βούτυρο.

Το τιραμισού, η ανάλαφρη μους λεμόνι, το προφιτερόλ Caramelia, η τάρτα σοκολάτα gianduja, η πάστα σοκολάτα Valrhona, το βάσκικο τσιζκέικ, τα brownies, είναι επίσης κάποια από τα δημοφιλή γλυκά.

Προσφέρονται και αρκετές vegan επιλογές : cheesecake με φιστίκι Αιγίνης και κουλί από φρέσκα φρούτα, choco fudge cake, banana bread με αλεύρι βρώμης, τσιπς σοκολάτας και σταφίδες το οποίο συνοδεύεται με φυστικοβούτυρο.

Ξεχωριστή αλμυρή δημιουργία, το φρεσκοψημένο ψωμάκι με καπνιστό τόφου, πέστο καρυδιού, ρόκα ντοματίνια και ελαιόλαδο.

Το μαγαζί προσφέρει signature καφέ, 35 ετικέτες κρασιού κάποιες με το ποτήρι, αποστάγματα, digestives, βερμούτ, serry, amaro, ports, κλπ. Θα βρείτε και σπάνια βιβλία μαγειρικής από όλο τον κόσμο.


Μ. Χρυσοστόμου 1, τηλ. 251 022 7914

www.ulumaudite.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑