Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 19th, 2023 | by fileto

0

Ο Στράτος Κοντός νέος δήμαρχος Ξάνθης

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Ξάνθης (στο κατάμεστο παλιό Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης), κ. Ευστράτιος Κοντός.

Αυτό λέει η είδηση μια και όλοι στην Ξάνθη τον φωνάζουν ΣΤΡΑΤΟ!  

Περιχαρής στις πρώτες θέσεις ο πατέρας του πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός και δεκάδες φίλοι και γνωστοί.

Όπως ευθύς εξ’ αρχής υποστηρίζαμε ο χώρος του νέου δημαρχείου ήταν πολύ μικρός, ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι “ο Δήμος Ξάνθης και συγκεκριμένα η κυρία Βέτα Μητσου των δημοσίων σχέσεων δεν μπήκε στον κόπο  να μας ενημερώσει για το που θα γίνει τελικά η ορκωμοσία”.

Προφανώς δεν θα γνώριζε και η ίδια την αλλαγή μέχρι τις 3 το μεσημέρι της  Δευτέρας ή ενδεχομένως είναι προκατειλημμένη εναντίον μας ως ιδιαιτέρα του Τσέπελη ή της απασχόλησης της κόρης της στο δημοτικό ραδιόφωνο.

Αποτέλεσμα ο κόσμος να  μην έχει ενημερωθεί και να πηγαίνει από τις 18.00 έξω απο το νέο δημαρχείο και να ενημερώνεται απο εκεί για την αλλαγή του χώρου που θα γίνει τελικά η ορκωμοσία.

Επίσης μας έκανε εντύπωση από το βίντεο του Next   ότι ενώ ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης ενώ τα καταφέρνει πολύ καλύτερα να μιλάει εκτός κειμένου -όπως το απέδειξε και την Κυριακή των εκλογών 15 Οκτωβρίου στον κόσμο που πανηγύριζε” έξω απο το εκλογικό του κέντρο – διάβαζε από … χειρόγραφο την ομιλία του που δεν πρόσθετε κάτι καινούργιο και θύμισε απλά προεκλογικές του δεσμεύσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΞΑΝΘΗΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑