Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 16th, 2023 | by fileto

0

Καλλιεργούσε στην αυλή του κάνναβη

Συνελήφθη χθες (15-6-2023) το μεσημέρι σε οικισμό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε φυτά κάνναβης και κατείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στον αύλειο χώρο της οικίας του να καλλιεργεί 148 φυτά κάνναβης και ένα θερμοκήπιο εντός του οποίου καλλιεργούσε επιπλέον 45 φυτά κάνναβης ύψους 25 εκατοστών έως 2,5 μέτρων, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν 5 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 373,5 γραμμαρίων και 1 νάιλον συσκευασία με σπόρους και τρίματα κάνναβης συνολικού βάρους 9,1 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 193 φυτά κάνναβης, 373,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, η συσκευασία με σπόρους και τρίμματα κάνναβης, χρηματικό ποσό, 2 λάστιχα ποτίσματοςκαι 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείςοδηγήθηκεστον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησετο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑