Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 18th, 2024 | by fileto

0

Τούρκοι αγρότες στο πλευρό των Ελλήνων στον Έβρο

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΛΕΝΕ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών βρέθηκαν αγρότες από την Τουρκία στην Αλεξανδρούπολη, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αγώνας τους είναι κοινός και δεν διαχωρίζεται από σημαίες και χρώματα.

Αντιπροσωπεία Τούρκων αγροτών βρέθηκε στο τελωνείο των Κήπων κι συνομίλησαν με τους Έλληνες συναδέλφους τους, εκφράζοντας τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και στη γείτονα χώρα. «Όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Τουρκία ο αγώνας των αγροτών έχει ίδια χαρακτηριστικά: Ακριβά καύσιμα, υψηλό κόστος παραγωγής. Από την Κομοτηνή στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες αγρότες που δικαίως διεκδικούν βασικά αιτήματα τα οποία αφορούν το μέλλον της παραγωγής» δήλωσε Τούρκος αγρότης. 

«Χαιρόμαστε πολύ που έχουμε τους Τούρκους συναδέλφους κοντά μας, οι οποίοι δείχνουν ότι το πρόβλημα των αγροτών δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη γειτονική χώρα» δήλωσε από την πλευρά του ο Κώστας Καναβίδης, από το μπλόκο των Λουτρών Αλεξανδρούπολης.

Μετά τη συνάντηση οι Τούρκοι και οι Έλληνες αγρότες φωτογραφήθηκαν και σχημάτισαν μαζί το σήμα της νίκης, σημειώνοντας πως την Τρίτη έχει προγραμματιστεί το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή τριψήφιου αριθμού τρακτέρ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑